Arda Turan'ın dolandırıldım çıkışı sonrası Özgür Demirtaş'tan yatırım uyarısı

Arda Turan'ın dolandırıldım çıkışı sonrası Özgür Demirtaş'tan yatırım uyarısı
Prof. Dr. Özgür Demirtaş, yüksek kar vaadiyle yaptığı yatırımla dolandırılan Arda Turan ve dolandırılan diğer futbolculara yatırım uyarısında bulundu.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, X hesabından Arda Turan ile ilgili paylaşımı alıntılayarak Arda Turan ve dolandırılan diğer futbolcuların yüksek kar vaatlerine dikkat etmelerini söyledi. Demirtaş, dolandırılmamak için kendisine ücretsiz danışabileceklerini belirtti.

İstanbul'da Seçil Erzan adlı banka müdürü, Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi 18 kişiyi yüksek karlı özel ve güvenilir bir fon iddiasıyla yaklaşık 25 milyon dolar dolandırarak mağdur etti.

Seçil Erzan, müşteki Emre Çolak'ın 3 milyon 200 bin dolarını tamamen iade etmediğini, Emre Belözoğlu'nun 4 milyon 200 bin dolarını geri ödemediğini ve Arda Turan'ın tarafından teslim edilen miktarı daha sonra yazılı beyanla sunacağını ifade etti.

Sanık, Fatih Terim'le aralarında para alışverişi olduğunu, ancak kendisine herhangi bir borcu olmadığını iddia etti. Ayrıca, Fernando Muslera'nın ana parasından 500 bin dolarının ödenmediğini ifade etti.

ÖZGÜR DEMİRTAŞ'TAN YATIRIM UYARISI

Prof. Dr. Özgür Demirtaş ise X hesabı üzerinden yüksek kar vaadiyle dolandırılan sporculara seslendi.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, yaklaşık 25 milyon dolar dolandırılan Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi isimlere ithafen dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Yatırım önerisinde bulunamayacağını belirten Özgür Demirtaş şunları söyledi:

Buradan bütün sporcularımıza sesleniyorum. Yatırım yapmadan önce bir uzmana sorun. Bana ücretsiz sorabilirsiniz. Yatırım tavsiyesi vermek yasak. Size paranızı neye yatırmanız gerektiğini söyleyemem. Ama neye yatırmamanız gerektiğini söyleyip dolandırılmaktan kurtarabilirim.

zgur.png

"BU OLAY BENİ ÇOK YIPRATTI"

Şikayetçi Arda Turan, Seçil Erzan'ın sürekli arayarak sıkıştırması üzerine söz konusu fona yatırım yapması için önce 3 milyon dolar nakit ödeme yaptığını belirtti. Turan, Erzan'ın kendisini, "Bu fon, herkesin yatırdığı miktarına göre kazanç sağlayacak, faiz içermiyor" diyerek kandırdığını söyledi.

Toplamda 13 milyon 900 bin dolar ödeme yaptığını, ancak sadece 6 milyon 400 bin dolarının kendisine geri ödendiğini belirtti. Ayrıca, Erzan'ın banka kaşeli ve ıslak imzalı belge verdiğini iddia ederek, "Seçil Erzan, ‘Bu fona kim ne kadar yatırdıysa ona göre kazanç sağlayacak, bu bir faiz değil' diyerek beni kandırdı. 13 milyon 900 bin doları elden verdim. Bütün birikimim bir anda gitti" dedi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar