Arda Turan'dan kara para iddialarına yanıt: Servetimin 6'da 1'i bile değil

Arda Turan'dan kara para iddialarına yanıt: Servetimin 6'da 1'i bile değil
Yüksek faizli fon iddiasıyla DenizBank Levent Şubesi'nin eski müdürü Seçil Erzan tarafından dolandırılan isimlerden biri olan Arda Turan, ilk kez konuştu.

DenizBank şube müdürü Seçil Erzan’ın “yüksek faizli fon” iddiasıyla ünlü futbolcuların arasında yer aldığı dolandırıcılık davası sürüyor.

Seçil Erzan'a en çok parayı kaptıran ise eski futbolcu ve şimdilerin teknik direktörü Arda Turan, davaya ilişkin sessizliğini bozdu.

Oda TV'nin haberine göre, fon işlerinden anlamadığını belirten Turan, işin içinde güvenilir insanlar olduğu için parayı Erzan’a teslim ettiğini söyledi.

"DOLANDIRILDIĞIM PARA SERVETİMİN 6'DA 1'İ BİLE DEĞİL"

Hakkında çıkan kara para aklama iddialarını kesin bir dille yalanlayan Turan, "Ne kara parası, ben 600 maç oynadım. 100'ün üstünde milli takım forması giydim. Dolandırıldığım para servetimin 6'da 1'i bile değil" ifadelerini kullandı.

İDDİALARA SİTEM ETTİ

Tek suçunun sadece DenizBank ve Şube Müdürü Seçil Erzan'a güvenmek olduğunu dile getiren Turan’ın “Parayı da bizzat bankada şube müdürüne teslim ettim. Bana DenizBank'ın güvencesi olduğunu söyledi. Ben fon, eurobond gibi şeylerden anlamam. İşin içinde güvenilir isimlerin olduğunu söyledi. Ben de güvendim. Parayı banka içinde teslim ettim. Kameraları da kapatmış kadın. O nedenle bankanın içinde para verdiğim görüntüler yok" diye sitem ettiği öğrenildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar