Arda Güler hakkında olay yaratan iddia: Real Madrid, transfer için Roberto Carlos'u devreye soktu!

Arda Güler hakkında olay yaratan iddia: Real Madrid, transfer için Roberto Carlos'u devreye soktu!
İspanyol devi Real Madrid, Arda Güler transferinde Barcelona'yı alt etmek için Roberto Carlos'u devreye soktu. Mundo Deportivo'nun iddiasına göre Barcelone ve Real Madrid, transfer sezonundaki ilk önceliklerini Arda Güler transferine ayırmış durumda.

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki yıldız oyuncusu Arda Güler'e Avrupa'nın birçok kulübünden teklifler gelirken, genç oyuncu için en ciddi adaylar Barcelona, Real Madrid ve Milan olarak öne çıkmıştı.

Son olarak Barcelona Başkanı Joan Laporta'nın Arda Güler'i uzun süredir takip ettiklerini ve transfer çalışmalarına hız verdiklerini söylemesinin ardından, Barcelona Sportif Direktörü Deco'nun geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelerek Arda Güler ve ailesi ile görüştüğü ortaya çıkmıştı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Katalonya ekibiyle olan yakın ilişkileri nedeniyle transfer görüşmelerinde yer aldığı, İspanyol ekibin Arda Güler için 23 milyon Euro ücreti 2 taksit şeklinde ödeyeceği ve genç oyuncunun bir sezon daha Fenerbahçe'de kiralık oyuncu olarak forma giyeceği iddia edilmişti.

REAL MADRİD'İN ROBERTO CARLOS PLANI

Son olarak bu sabah Arda Güler'in Barcelona ile prensipte anlaştığı iddia edilirken olay yaratan bir haber İspanya merkezli Mundo Deportivo'dan geldi.

Goal'ün Mundo Deportivo'ya dayandırdığı habere göre, Real Madrid, Arda'nın transferinde ilerleme kaydetmek için kulüp efsaneleri Emilio Butragueno ve Roberto Carlos'u İstanbul'a göndermeyi planlıyor.

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Roberto Carlos'un Arda Güler transferinde etkili olması hedefleniyor.

18 yaşındaki genç yeteneği geleceğiyle ilgili vereceği karar merakla bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar