Araba almak isteyenlere sürpriz fiyat! 4 bin lira taksitle 2022 model araç satışa çıkarıldı

Araba almak isteyenlere sürpriz fiyat! 4 bin lira taksitle 2022 model araç satışa çıkarıldı
Her geçen gün artan otomobil fiyatları yüzünden hayallerindeki modellerden vazgeçenler, bütçelerine daha uygun arabalara yöneliyor. Araba markalarının satış kampanyaları tüm hızı ile devam ederken sıfır araç almak istiyorum diyenlere Renault Clio modeli için yeni fırsat duyuruldu.

Artan hayat pahalılığından dolayı araç almak isteyenler bu fikirden vazgeçiyor. Sıfır araç almak isteyenler kaçırmasın! Renault aylık 4.509 TL taksitle 2022 model Clio satacak - 2023 model sıfır araçlar peş peşe piyasaya sürülmeye devam ederken araba almak isteyen kişilere yönelik olarak araba markaları da yeni kampanyalarını duyuruyor.

Bu kampanyalardan biri de Renault tarafından açıklandı. Açıklanan kampanyada sıfır araç almak isteyenlere Renault taksitle ödeme imkanı sağlayan taşıt kredisi desteği sağlayacağını duyurdu. 0.99 faiz oranı ile yeni destek kredisi verilirken böylelikle taksitle sıfır araç almak mümkün olacak.

YENİ SATIŞ FİYATI AÇIKLANDI!
Dünyanın en çok satan araba markaları arasında yer alan Renault yeni kampanyalarını peş peşe açıklamaya devam ederken 2023 yılının yeni fırsatları da belli oldu. Türkiye''nin en çok satan araba modelleri arasında yer alan Clio modelinde Ocak ayına özel yeni satış rakamı da ilan edildi. Yayımlanan sıfır araç satış fiyatları için Renault Clio Touch 1.0 TCe X-Tronic 90 bg donanım paketi satış fiyatı 526 bin TL olarak ilan edildi.

Sıfır araç almak isteyen kişiler için kampanyalar bölümünde yapılan duyuruda ise "Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya, tüm Renault modellerinde perakende satın alımında bireysel müşteriler (tüketiciler) için geçerlidir. Kampanyada, 50.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0,99 faiz oranı ile aylık ödeme 4.509 TL’dir. Araç için peşinat ödemesi ayrıca yapılacaktır. Finansman kampanyaları Renault Finans’ın şartlarına bağlıdır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir" ifadelerine yer verilerek aylık 4 bin 509 TL taksitle araç satışı yapılacağı belirtildi.

Renault Clio modelinde ise henüz 2023 model Clio fiyat listesi yayımlandı. Firma halen elinde olan stoktaki 2022 model sıfır araçların satışını gerçekleştirmeye devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar