Apple zam konusunda geri adım atmıyor! Iphone 15 serisinin fiyatı ortaya çıktı

Apple zam konusunda geri adım atmıyor! Iphone 15 serisinin fiyatı ortaya çıktı
Apple uzun süredir konuşulan zam haberlerini hayata geçirme noktasında kararlı.

Bloomberg'de yer alan habere göre, Apple, yaklaşan iPhone 15 serisindeki her iki Pro modelinin fiyatını yükseltmeye kesin gözüyle bakıyor. Akıllı telefon pazarında öngörülen düşüşe rağmen Apple'ın iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max'in fiyatını yükselterek bu gerilimi arttırması bekleniyor.

Mayıs ayında çıkan bir haberde daha iPhone 15 ve iPhone 15 Plus'ın Dinamik Ada ve 48MP kamera gibi şu anda Pro modellerine özel bir dizi özellik kazanacak olması nedeniyle Apple'ın bu yıl fiyatlandırma açısından Pro ve Pro olmayan cihazları ayırmaya daha da fazla ihtiyaç duyduğu iddia edilmişti.

İPHONE 15 PRO MODELLERİ 1.000 DOLARIN ÜZERİNDE FİYATLANDIRILACAK

iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max 999 ve 1.099 dolardan başlıyor, bu da herhangi bir fiyat artışının her iki üst düzey iPhone modelini de ilk kez 1.000 doların üzerine çıkaracağı anlamına geliyor.

Apple'ın iPhone 15 serisini Eylül ayında duyurması bekleniyor ancak Pro modelleri için tedarik kısıtlı olabilir. Dört cihazın da USB-C bağlantı noktası, Dinamik Ada ve biraz daha kavisli bir çerçeveye sahip olacağı söylenirken, Pro modelleri için çeşitli ek özellikler ve değişiklikler olduğu söyleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar