O formatta ilk olacak: Apple yeni ürününü tanıttı!

O formatta ilk olacak: Apple yeni ürününü tanıttı!
Akıllı ev ürünleri serisini genişleten Apple, yeni ürünü HomePod modelinin tanıtımını yaptı. Yeni ürün tercihe göre duvara monte edilerek de kullanılabilecek.

Teknoloji devi Apple, daha önce hiç tanıtmadığı ürünü HomePod için çalışmalarını hızlandırdı. HomePod’un özellikleri neler? Kullanımı nasıl? İşte detaylar…

Firma, dün herhangi bir etkinlik yapmadan yeni HomePod modelini tanıttı. Bugün Bloomberg tarafından ortaya çıkan haberlere göre Apple, akıllı ev serisi ürünlerini genişletecek. Şirket, bu alanda aynı zamanda Google ve Amazon’a da rakip olacak.

 

O FORMATTA İLK ÜRÜN

Apple, düşük bütçeli bir iPad formatında ışıkları ve termostatları kontrol edecek ürün geliştiriyor. Bu ürün, duvara montelenmiş ya da tercihe göre iPad gibi konumlandırılacak. Hatta şirketin bu ürünü daha büyük ekranlı olarak sunabileceği bile tartışıldı. Fakat ilk ürün olmasından dolayı daha minimal ve gerekli fonksiyonlar yeterli olarak göründüğü aktarılıyor.

GELECEK YIL İŞARET EDİLDİ

Ek olarak bu üründe Apple işletim sisteminin bir parçası olan Siri’nin kullanım alanları da genişleyecek. Siri, kullanım alanı konusunda son güncellemeler sonrası Google asistan ve Amazon Alexa’nın gerisinde kalıyor. Tüm bunlar dışında Apple’ın TV kutusunun akıllı hoparlör, FaceTime kamera dahil birleştiren bir ürün üzerinde çalıştığı da tahmin ediliyor. Fakat 2023 yılının başlarında çıkması beklenen ürün ertelendi ve şu an için ne zaman geleceği belli değil. Konuya haber olan ve şimdilik Akıllı Stant adı verilen ev iPad ürünü için ise gelecek yıl işaret edildi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar