Apple, İphone 15 ile yepyeni bir tasarıma geçiş yapıyor!

Apple, İphone 15 ile yepyeni bir tasarıma geçiş yapıyor!
Teknoloji devi Apple, iphone 15 serisi için hız kesmeden tüm hazırlıklara devam ediyor. Apple tutkunlarının büyük bir merakla beklediği iphone 15 serisine dair haberler ise art ada gelmeye devam ederken tasarıma dair büyük bir değişim planı yapıldığını ise Ming-Chi Kuo paylaştı. İşte detaylar…

IPHONE 15 YEPYENİ BİR TASARIMLA GELİYOR

Söz konusu telefon, giyilebilir teknolojik aksesuarlar olduğunda dünyada satış rekorları kıran Apple, radikal değişimler için son sürat çalışmalara devam ediyor. 

Özellikle tasarımda klasikleşen çizgisi ile dikkat çeken iphone serisi için Apple, keskin bir karar aldı. Ve tasarımda farklılaşmaya yöneldi. Tabi ki bu konuya dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı, detaylar sır gibi saklanıyor.

Ancak duyumlara bakılacak olursa, ki bu duyumların kaynağı daha önce verdiği haberlerle kendisini defalarca kanıtlamış Ming-Chi Kuo olunca işler değişiyor.

Ming-Chi Kuo nun söylemleri ve artan dedikodulara bakacak olursak; iphome 15 serisinde donanımsal ve kamera performansına yönelik olan değişimler ön plana çıkacak. Ancak esas değişim tasarımda yapılarak kendisini gösterecek. 

İphone 15 serisinde fApple, fiziksel tuşları tamamen kaldırmayı planlıyor. Ve tuş fonksiyonların nasıl kullanılacağı, yerine nasıl bir sistem getirileceği ise ilgi konusu olmayı şimdiden başardı. Ama Ming Chi-Kuo iddialarını kuvvetlendirerek bu sorunun yanıtını da merak edenlerle paylaştı. Apple’ın tuş fonksiyonlarının yerine “titreşim motoru destekli dokunmatik tuş” kullanımına geçeceğini söyledi.

Ünlü analist Ming-Chi Kuo, oldukça emin olduğu iddialarından bahsederken, söz konusu değişimlerin sadece iphone 15 pro ve iphone 15 pro max modellerinde geçerli olacağının da altını çizdi. Standart düz modeller ise bu tasarım değişikliklerine muhtemelen 1 yıl arayla sahip olacak gibi görünüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar