Apple, iOS 14 güncellemesi ile şarj problemi yaşandığını kabul etti

Apple, iOS 14 güncellemesi ile şarj problemi yaşandığını kabul etti
Apple cihazlarda kullanılan iOS işletim sisteminin yeni sürümü iOS 14 güncellemesinin ardından bir takım problemler görülmeye başlandı. Apple, kullanıcıların pilin çabuk bittiği şikayetleri üzerine güncelleme ile beraber bu durumun olduğunu kabul etti.

Apple'dan şok itiraf: Kabul ediyoruz

Webtekno'dan Hasan Avcı'nın haberine göre;  Apple, yayınladığı bir yazıda iOS 14 ve watchOS 7'de veri ve pille ilgili yedi önemli sorun olduğu dile getirdi. Şirket, bu sorunların tek çözümünün ise tüm içeriği ve ayarları iPhone'dan silmek olduğunu dile getirdi.
Apple, Aktivite, Sağlık ve Fitness uygulamalarıyla ilgili altı problemin yanı sıra iPhone ve Apple Watch'ta artan pil tüketimi sorunu olduğunu da açıkladı. Birçok kullanıcı, özellikle artan pil tüketimiyle ilgili olarak Apple Support Twitter sayfasında şikâyetlerini dile getirdi.
Hızlı pil tüketimi, Apple'ın ve iPhone kullanıcılarının son dönemlerde sıkça karşılaştığı bir sorun haline geldi. Ayrıca iPhone 12 serisinin daha küçük pillerle gelecek olması kullanıcıların kafasında soru işareti bıraktı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar