Antrenmanda talihsiz bir sakatlık yaşamıştı: Trabzonspor Mislav Orsic için kararını verdi

Antrenmanda talihsiz bir sakatlık yaşamıştı: Trabzonspor Mislav Orsic için kararını verdi
Bordo mavili kulüp, yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle Hırvat yıldız Mislav Orsic'in sözleşmesini askıya almayı düşünüyor.

ALİ AYDIN-GÜNBOYU

Trendyol Süper Lig ekibi Trabzonspor'da antrenmanda dizinden sakatlanan Hırvat kanat oyuncusu Mislav Orsic'in çapraz bağlarında yırtık tespit edilmişti.

Bordo mavililerin yeni transferi 9 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Geçtiğimiz gün antrenmanda Hakan Yeşil ile girdiği mücadele sonrası sakatlan Orsic için yeni bir bilgi geldi.

Trabzonspor Kulübü, Hırvat yıldızın ön çapraz bağ yırtığı ve iç yan bağ yaralanması nedeniyle ameliyat olacağını açıkladı.

Kulüpten yapılan duyuruda, "Antrenman sırasında sakatlanan oyuncumuz Mislav Orsic’in yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ diz bölgesinde ön çapraz bağ yırtığı ve iç yan bağ yaralanması tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmış olup en kısa sürede operasyonu planlanmaktadır" ifadelerine yer verildi.

Skorer'in haberine göre Bordo mavili yönetim bu hafta içinde Orsic ve menajer ile de toplantı yapıp sözleşmesini, hakları saklı kalmak kaydıyla feshedecek.

Teknik direktör Nenad Bjelica'da oyuncusunun sakatlığı sonrası yaptığı açıklamada yeni bir oyuncu arayışımız var demişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar