Antalya’da kaldığı evi uyuşturucu serasına çeviren şüpheli yakalandı

Antalya’da kaldığı evi uyuşturucu serasına çeviren şüpheli yakalandı
Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde bir şahıs kaldığı evi uyuşturucu serasına çevirdi. Polis operasyonuyla söz konusu şüpheli tutuklanırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor

Antalya'nın Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sarısu Mahallesi'nde bulunan bir ikamette uyuşturucu ticareti yapıldığına dair istihbarat elde etti.

Yapılan detaylı çalışmalar sonucunda, söz konusu ikametin sahibi olduğu belirlenen yabancı uyruklu K.A.'nın uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edildi. Ekipler, evde gerçekleştirdikleri operasyonda şaşırtıcı bulgulara ulaştılar. 6 adet çadır, 22 adet hava nemlendirici, 6 adet konvektör, 6 adet klima, 3 adet ısı ölçer, 8 adet bitki yetiştirme lambası, 4 adet hassas terazi, 140 kök kenevir 8 paket halinde esrar maddesi ve yaklaşık 1 kilogram keten tohumu ele geçirildi.

aw116092-01.jpg

Olayla ilgili olarak şüpheli K.A., "Uyuşturucu Madde İmalatı, Ticareti ve Bulundurma" suçlarından adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar