Antalya’da Diyarbakır rüzgarı esti

Antalya’da Diyarbakır rüzgarı esti
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında unutulmaz bir Diyarbakırlılar Gecesi düzenledi.

Ünlü sanatçı Nihat Akçer, Diyarbakır'a özgü türkülerle dolu muhteşem bir sahne performansı sergileyerek geceye damga vurdu. Büyük ilgi gören etkinlikte, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Mobil Aşevi Ünsal Mahallesi'nde iftar öncesi sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirirken, birçok vatandaş da Atatürk Spor Salonu'nda iftarını açtı.

Nihat Akçer'in eşsiz performansıyla adeta ruhları dinlendi, gönüller coştu. Diyarbakır ezgileriyle duygusal bir yolculuğa çıkaran Akçer ve Orkestrası, türkülerin ritmiyle vatandaşları halay çekip dans etmeye davet etti. Karaalioğlu Parkı, türküler ve halayların birleştiği özel gecede coşku ve neşeyle dolup taştı. Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Süralsan Konservatuar Şube Müdürü Okan Atilla, muhteşem gece için Nihat Akçer ve Orkestrası'na çiçek takdim etti.

Büyükşehir Belediyesi'nin iftar sofrası da bereketli geçti. Karaalioğlu Parkı'ndaki Atatürk Spor Salonu'nda binlerce kişiye sıcak yemek ikram edilirken, Mobil Aşevi tırı da her gün farklı bir mahallede binlerce kişiye dört çeşit yemek ikramında bulunmaya devam ediyor. Mobil Aşevi, her gün bin 500 kişiye, Atatürk Parkı'nda ise bin 200 kişiye sıcak yemek servisi yapıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar