Antalya'da Atatürk'e hakaret içerikli yazı mahalleliyi ayağa kaldırdı!

Antalya'da Atatürk'e hakaret içerikli yazı mahalleliyi ayağa kaldırdı!
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir mahallede e evlerin duvarlarına Atatürk'e hakaret içerikli yazılar yazılınca mahalleli tepki gösterdi. Polis kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nde Haşim İşcan Mahallesi 1291 Sokak'ta her hafta şaşırtan duvarlara yazı yazılıyor. Henüz kimliği belirlenemeyen kişi 'Allah'tan uzaklaştıran' manasında olan 'tağut' kelimesi kullanılarak Atatürk ile ilgili hakaret içerikli cümleler yazıyor. Mahalleli duruma isyan etti. Sokaklarda, evlerin duvarlarına, tabelalara ve iş yerlerine Atatürk'e hakaret içerikli yazılar yazılmasıyla Mahalle muhtarı Halil Ay, polis ekiplerine haber verdi.

duvarlara-yazilan-ataturke-hakaret-icerikli-yaziya-tepki-6846-dhaphoto9.jpg

GÜVENLİK KAMERALARINDA TESPİT EDİLDİ

Ekipler, mahalle giriş ve çıkışlarında yaptıkları incelemenin ardından çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Bir kişinin bisikletle özellikle akşam saatlerinde gelerek elindeki boya kalemiyle duvarlara 'Tağut Atatürk' yazdığı tespit edildi. Siyah giyimli ve yüzünü de cerrahi maske ile kapatan kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

duvarlara-yazilan-ataturke-hakaret-icerikli-yaziya-tepki-8930-dhaphoto5.jpg

Mahallede oturan Seçil Kınacıoğlu, yazan kişiyi bir türlü tespit edemediklerini belirtti. Yazıların bir haftadır sıklıkla yazıldığını belirten Kınacıoğlu, “Bu mahallede yaşayan biri kesinlikle değil. Kamera kayıtlarını izledik. Bunu yapan hep aynı kişi. Bisikletle gelip yazarak gidiyor" dedi.

 

 



 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar