Antalya alarma geçti: Polis ekipleri cesetlerin vurduğu sahillerde devriyede!

Antalya alarma geçti: Polis ekipleri cesetlerin vurduğu sahillerde devriyede!
Antalya'nın Serik ilçesinde polis ekipleri, son zamanlarda sahilde bulunan cesetler ile ilgili devreye geziyor.

Antalya sahillerinde son bir haftada bulunan 8 cesedin ardından polis ekipleri, kıyı kesimlerinde geniş çaplı önlemler alarak devriyeyi artırdı. Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kadriye, Belek ve Boğazkent sahillerinde yoğun kontroller gerçekleştiriyor. Polis ekipleri, 3 mahallenin 15 kilometrelik sahil şeridinde belirli aralıklarla devriye gezip güvenlik sağlamaya çalışıyor.

2024-01-sahil23-2.jpg

Antalya Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri de denizde kontrol çalışmalarını sıklaştırmış durumda. Denizden ve karadan gerçekleştirilen devriyeler, bölge sakinleri tarafından da endişe ve üzüntüyle takip ediliyor.

Kadriye Mahalle Muhtarı Süleyman Çalışkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Gerçekten çok üzücü bir durum. İnsan olarak çok üzülüyoruz. Sahil güvenlik ekipleri denizden, polis ekipleri de karada devriye geziyor. İnşallah başka cansız beden sahile vurmaz." dedi.

2024-01-sahil23-1.jpg

6 GÜNDE 8 CESET

Manavgat ilçesinin Çenger Mahallesi'ndeki sahilde 17 Ocak'ta başı ve bir kolu, sonraki gün ise Alanya ilçesinin Konaklı Mahallesi sahilinde belden yukarısı olmayan çocuk cesedi bulunmuştu.

Manavgat'ın Çenger ve Denizkent mahallelerinde 20 Ocak'ta cinsiyeti belirlenemeyen 2 ceset, Serik ilçesinin Kadriye Mahallesi'nde de genç bir kadına ait olduğu tespit edilen ceset kıyıya vurmuştu.6 günde toplam 8 ceset sahile vurmuştu.

Antalya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, cesetlere ait kıyafet ve ayakkabıların Suriye menşeli olduğu ifade edilmişti. Açıklamada ayrıca, akıntı, rüzgar ve dalga etkisiyle cesetlerin Antalya kıyılarına sürüklenmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulmuştu

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar