Annesinin ellerinden kaydı, düştü! Son anda yetiştiler...

Annesinin ellerinden kaydı, düştü! Son anda yetiştiler...
Sakarya'nın Sapanca ilçesinde down sendromlu Zeynep Genç (12), 2 katlı evlerinin 2'nci katındaki balkonundan sarktı. Durumu fark eden annesi dakikalarca balkonda asılı haldeki çocuğunu ellerinden tutarken, bir süre sonra annesinin elinden kayarak düştü.

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, down sendromlu 12 yaşındaki Zeynep Genç, ailesinin yaşadığı 2 katlı evin ikinci katındaki balkondan sarktı.

Olay, akşam saatlerinde Rüstem Paşa Mahallesi Çarşıiçi Caddesi üzerinde gerçekleşti.

Zeynep'in annesinin bir anlık dalgınlığı sonucu balkona çıkıp boşluğa sarkması, çevredeki vatandaşların ve esnafın hızlı müdahalesini gerektirdi. Anne, dakikalarca çocuğunun ellerinden tutarak onu korumaya çalıştı. Ancak bir süre sonra annenin elinden kayan Zeynep, bir vatandaş tarafından havada tutularak düşmesi engellendi.

annesinin-ellerinden-kayip-2nci-kattan-17605.jpg

O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, esnafın ve çevredeki kişilerin çocuğu kurtarmak için seferber olması ve Zeynep'in havada tutularak düşmesinin engellenmesi anbean görülebiliyor. Yaşanan olay sonrasında Zeynep, ailesi tarafından Sapanca Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan kontrollerde herhangi bir yaralanma tespit edilmedi, ve Zeynep taburcu edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar