Anket sonuçlarına sinirlenen MHP milletvekili adayı tehditler savurdu: Bu şehri başınıza yıkarız

Anket sonuçlarına sinirlenen MHP milletvekili adayı tehditler savurdu: Bu şehri başınıza yıkarız
Anket sonuçlarına sinirlenen MHP Elazığ 1. sıra milletvekili adayı Semih Işıkver, gazetecilere tehditler savurarak, "Bu şehri sizin başınıza yıkarız" ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

MHP milletvekili adayı Semih Işıkver, MHP''nin oyunun anketlerde düşük çıkmasına sinirlendi. 

Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Işıkver, “Ülkücü hareketin kedisini köpeğini, bitini piresini size ezdirmeyiz. Adam olun. Size bu şehirde nefes bile aldırmayız" diyerek yerel gazeteyi tehdit etti. Işıkver''in tehditlerinin ardından gazeteden açıklama geldi.

Işıkver''in tehtid mesajı şöyle:

Şerefsiz haysiyetsiz onursuz PKK’nın siyasal uzantısı HDP’yi ve memlekette 10 gram karşılığı olmayan tefrika partilerini bile MHP’nin üstünde gösterme adına düzmece anketler düzenleyen ruhunu şeytana peşkeş çekmiş bütün kesimlere (sağa sola adice düzmece anketler gönderen ve yayan siyasi partiler ve merdiven altı haber siteleri vb vb.) açıkça duyuruyorum..
Bu şehri MHP almasın da sol ve terör bileşenleri alsın diye tercihte bulunan her kim varsa; gözümüz sizin üzerinizde..
Seçimin sonucu ne olursa olsun;
1000 yıllık Türk İslam Beldesini para için veya siyasi menfaat için gözünü kırpmadan satmaktan çekinmeyenler, bunu kafanıza iyice yazın..
Bu şehri sizin başınıza yıkarız. 
Bu şehirde kim marjinal sola ve emperyalizmin taşeronluğunu yapan terör bileşenlerine alan açma adına 1 adım atmış veya atmaya devam ediyorsa bilsin ki; 
Gözümüz kulağımız şehrin yerinde..
Attığınız her adımdan haberimiz var..


GAZETEDEN AÇIKLAMA

Gazetenin internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada ise, "Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Semih Işıkver ve arkadaşlarının sosyal medya hesabında yapmış olduğu iftiralar, tehditler ve hakaretler ekran görüntüsü alınarak ve tek tek isimleri açıklanarak, bu şahısların dosyaları savcılık ve emniyet güçlerine teslim edilmiştir" denildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar