Ankaragücü maçında hakemi tehdit etti iddiası vardı: Fenerbahçe yöneticisi hakkında bir skandal iddia daha

Ankaragücü maçında hakemi tehdit etti iddiası vardı: Fenerbahçe yöneticisi hakkında bir skandal iddia daha
Ankaragücü maçının devre arsında hakem odasını basarak Atilla Karaoğlan’ı tehdit ettiği iddiaları ortaya atılan Fenerbahçe yöneticisi Ahmet Ketenci'nin hakeme “Ben Recep Tayyip Erdoğan'ın akrabasıyım” dediği öne sürüldü.

MEHMET AKİF ERDEM/GÜNBOYU

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. Sarı Kanarya, 1-0 geriye düştüğü maçta 90+6. dakikada bulduğu golle 2-1 yendi.

Mücadelenin devre arasında hakem Atilla Karaoğlan’ı tehdit ettiği ileri sürülen Fenerbahçe yöneticisi Ahmet Ketenci tepki çekmişti. Ketenci ile ilgili yeni iddialar da gündeme geldi.

Sarı lacivertli yöneticinin hakeme “Ben Recep Tayyip Erdoğan''ın akrabasıyım” dediği öne sürüldü.

Konu ile ilgili spor yorumcuları Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Resim

Haluk Yürekli:
 

"Ben Recep Tayyip Erdoğan''ın akrabasıyım''. Bunu diyerek hakemin önünü keseceksin, hakeme hakaret ve küfür edeceksin, sonra insanlar buna tepki gösterince ''Aa ne alakası var'' diyeceksin. Spora siyaseti siz karıştırıyorsunuz. Recep Tayyip Erdoğan''ın akrabası olmanız, size her şeyi mubah mı yapıyor? Seçime gidiyor bu ülke. Dün hakemin önünü kesmek, hakem ile birlikte koridordaki Ahmet Ketenci''nin tavırları bu ülkenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''a zarar verir.”

Gökhan Dinç:
 

“Ahmet Ketenci, Recep Tayyip Erdoğan''ın dünürü Osman Ketenci''nin oğluymuş. AK Parti''nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi''ni kazandığı dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Bertur''da genel müdürlük yapmış. Başakşehir Kulübünde de YK Üyeliği yapmış. Ben 2021 yılında ''Göksel Gümüşdağ out, Ahmet Ketenci in'' demiştim. Şimdi ise fiziksel olarak ortaya çıkıyor. Perde arkasında ne kadar güçlü olduğunu o günlerde anlatmıştım. Ahmet Ketenci''nin kaç maç ceza alacağını çok merak ediyorum. Hakeme bunu yapan bir insanın derhal futboldan uzaklaştırılması lazım. Arada polisler olmasa hakemi dövecek belli ki. Cumhurbaşkanı''nın akrabasıysanız akrabasısınız. Bu ülke, demokratik bir ülkeyse herhangi bir şekilde size imtiyaz sağlamamalı."

Hakemi tehdit ettiği ile ilgili ilgili iddiaları yalanlayan yönetici Ketenci, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın akrabasıyım” iddiaları hakkında ise sert bir şekilde cevap verdi.

Ketenci, Beyaz TV''deki yazılı açıklamasında şunları söyledi:

"Hakemi tehdit ettiğimiz ve Cumhurbaşkanımızın adını kullanmadığımız yönündeki iddialar külliyen yalan! O iddiaları açıklamayan kanıtlamayan namussuzdur.”

Galatasaray yöneticisi Erden Timur ise konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Yöneticilerimizle konuştum. Sayın Cumhurbaşkanımızın adının kullanıldığı söyleniyor. Bu açıklığa kavuşturulmalı. Cumhurbaşkanımızın adının geçtiği iddialarını bile yanlış buluyoruz. Bunu hep birlikte düzeltelim."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar