Ankara'daki yangın 10. saatinde havadan görüntülendi

Ankara'daki yangın 10. saatinde havadan görüntülendi
Ankara'daki yangın 10. saatinde havadan görüntülendi. Yangının çıkış nedeni henüz belli olmadı.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Hurdacılar Sitesi'nde bugün öğleden sonra meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerini ve bölge sakinlerini alarm durumuna soktu.

Saat 15.00 sularında başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek çevredeki iş yerlerine de sıçradı. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için yoğun çaba harcıyor.

Yangının rüzgarın da etkisiyle hızla yayılması üzerine, itfaiye ekipleri ve iş makineleri 10 saati aşkın bir süredir yangına müdahale ediyor. Önlem amaçlı olarak ambulans ekipleri de bölgede hazır bekletiliyor.

aw176363-06.jpg

Yangının kontrol altına alınabilmesi ve tamamen söndürülebilmesi için ekiplerin yoğun çabaları sürerken, çevredeki vatandaşlar da yangın riskine karşı uyarılar yapılarak gerekli güvenlik tedbirlerini almaları konusunda bilgilendiriliyor.

aw176363-09.jpg

Henüz yangının neden çıktığı ve çevreye verdiği zarar netlik kazanmamış olsa da, itfaiye ekiplerinin çalışmaları hala devam ediyor. Olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldıktan sonra, yangının sebebi ve etkileri hakkında daha fazla bilgi edinilecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar