Ankara'da yolcu otobüsü durağa daldı: Yaralılar var

Ankara'da yolcu otobüsü durağa daldı: Yaralılar var
Ankara’da kayganlaşan yol sebebiyle sürücüsünün kontrolünü kaybettiği yolcu otobüsü önce bir araca, ardından da otobüs durağına çaptı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Mamak ilçesi 19 Mayıs Bulvarı'nda yaşanan olayda şehirlerarası yolcu otobüsü, Kırıkkale-Çorum seferi sırasında yağış sebebiyle kontrolden çıktı.

Savrulan otobüs önce bir araca, ardından da otobüs durağına çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan 3’ü yolcu toplam 4 kişi, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

ka.jpg

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Öte yandan otobüs sürücüsünün kırmızı ışıkta geçtiği iddia edildi.

"KIRMIZI IŞIKTA DURMADI"

Kazaya tanık olan Mehmet Özkılıç, “Sesi duyunca dışarıya çıktım hemen. Otobüs kırmızı ışıkta duramadı. Bir abaya çarpıp yoldan çıktıktan sonra otobüs durağına çarptı.

Polisi ve sağlık ekiplerini aradık. 4 yaralı var. 3’ü otobüsün içerisindeki yolcu, birisi de karavandaki kişiydi. Sağlık ve polis ekipleri geldi. Yaralıları hastaneye götürdüler. Polisler de gelip inceleme yaptı. Yaralıların durumu hafifti. Otobüs şoförü kırmızı ışıkta duramadı” dedi.

(İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar