Ankara'da Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu

Ankara'da Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu
23 Mart Perşembe günü itibariyle başlayacak olan Ramazan ayının vazgeçilmezleri arasında olan Ramazan pidesinin fiyatı ülke genelinde 10 TL olarak belirlenmişti. İstanbul Halk Ekmek'de pide fiyatı 5 TL olarak duyurulmuştu. Ankara Büyükşehir Belediyesi de Halk Ekmek büfelerinde pide satış fiyatını duyurdu.

Ramazan pidesinin fiyatı Türkiye genelinde 10 TL olarak belirlenirken İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul''da Halk Ekmek büfelerinde aynı gramaja sahip (300 gram) Ramazan pidesinin fiyatının 5 TL''den satışa sunulacağını bildirmişti.

ABB RAMAZAN PİDESİNİN FİYATINI DUYURDU

Ankara Büyükşehir Belediyesi de başkentte Ramazan için belirlenen pide fiyatını duyurdu. ABB''nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada Ramazan pidesinin 5 liradan satılacağı belirtildi.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu bu yıl 300 gramlık Ramazan pidesinin 10 TL’den satılacağını duyurmuş, Fırıncılar Federasyonu’nun açıklamasının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi de Ramazan ayında Halk Ekmek büfelerinde pidenin 5 TL’den satılacağını duyurmuş oldu.

ABB''nin konuyla ilgili sosyal medya paylaşımında şu ifadeler yer aldı: 

“Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan''da vatandaşlarımız için uygun fiyatlı pide üretimine başlıyoruz. Halk Ekmek şubelerimizden alabileceğiniz pide fiyatını 5 TL olarak belirledik.” 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar