Ankara’da piknik yapan Doruk Özcan az daha canından oluyordu

Ankara’da piknik yapan Doruk Özcan az daha canından oluyordu
Ankara’da özel bir işletmeye ait bir piknik alanında çevresinde hiçbir önlem alınmadın kızgın mangal küllerinin döküldüğü bir çukura düşen 21 yaşındaki üniversite öğrencisinin bacakları kolları yandı. Talihsiz genç iki haftada 5 kez ameliyat edildi.

Yeniçağ'dan Erman Çimen'in haberine göre, geçtiğimiz Temmuz ayında Ankara Çayyolu’ndaki Alacaatlı piknik alanındaki ihmaller zinciri, alanı ziyarete gelen bir gencin az daha canına mal oluyordu. 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Doruk Özcan, halası Hacer Özcan ile birlikte gittiği piknik alanı gezip görevlilerden bilgi aldıktan sonra park ettikleri arabalarını yanına geldi.

KIZGIN MANGAL KÜLLERİNİN İÇİNE DÜŞTÜ

Doruk Özcan arabasından 1 metre uzaklıkta alanın hemen yanındaki araziye adım attığı anda ise hayatını şokunu yaşadı.

Hiçbir önlem alınmadan kızgın mangal küllerinin döküldüğü çukura basan Özcan’ın iki bacağı ve kolları yandı.

“AÇIKTA VE KORUMASIZ ŞEKİLDE BIRAKMIŞLAR”

Olaya şahit olan ve büyük panik yaşadıklarını belirten hala Hacer Özcan; “Orada yapılan mangaların külünü çukurun içine dökmüşler. Açıkta ve korumasız bir şekilde bırakılmış. Ve kül olduğu belli değil.

Doruk’un iki bacağı içine battı. Kendini kurtarmaya çalışırken sol eli dirseğe kadar yandı. Hemen acile ve polise haber verdik. İşletme görevlileri önce bize sözlü şiddet uyguladılar. Sonra Sahibi geldikten sonra ilgilenmeye başladılar.

Büyük stres ve panik yaşadık. Sürekli eline ve bacağına su döktük. Doruk hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı.” İfadelerini kullandı.

DAVA AÇILACAK

İki hafta içinde 5 kez ameliyat olan ve vücudunda 2. ve 3. derecede yanıklar tespit edilen talihsiz gence, deri ve kök hücre nakli yapıldı.

Olayın adli vaka olarak giriş yapıldığını ve rapor alındığını belirten hala Özcan, piknik alanı sahipleri ve sorumlularla ilgili dava açacaklarını belirtti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar