Ankara’da ikinci Mansur Yavaş dönemi resmen başladı

Ankara’da ikinci Mansur Yavaş dönemi resmen başladı
31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, bugün mazbatasını aldı.

Başkentlilerin büyük desteğiyle yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, mazbatasını aldı.

Yavaş, ailesiyle birlikte Ankara İl Seçim Kurulu'na gelerek mazbatasını aldı. Mazbatasını Ankara İl Seçim Kurulu Başkanı Volkan Keskinkaya'dan alan Yavaş, seçmenlerin ve parti teşkilatının gösterdiği güvene teşekkür etti.

"BU PARA HALKIN PARASIDIR"

Yavaş, mazbatayı alır almaz ailesiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi ve beş yıllık hizmetinin ardından başkentlilerin kendisine gösterdiği destek için teşekkürlerini iletti. Yeni dönemde de hesap verebilir, şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik anlayışını sürdüreceklerini vurguladı.

foto-3.jpg

Belediyecilik anlayışını belirlerken ön planda tuttukları sosyal belediyeciliğe devam edeceklerini belirten Yavaş, asfalt ve beton projelerinin ötesinde insan odaklı projelere ağırlık vereceklerini dile getirdi. "İçinde insan olmayan hiçbir projeye para harcamayacağız çünkü bu para halkın parasıdır" diyen Yavaş, Ankara'nın ihtiyaçlarını öncelikli olarak değerlendireceklerini sözlerine ekledi.

foto-1.jpg

"ŞİMDİ ANKARA İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞMA ZAMANI"

Ankara'nın geleceği için Mustafa Kemal Atatürk'ün emanet ettiği şekilde dünya başkentleriyle yarışan bir şehir olma hedefini de belirten Yavaş, insan sağlığını ilgilendiren projelere öncelik vereceklerini ifade etti.

Yavaş, yeni dönemde farklı siyasi partilerden seçilen belediye başkanlarıyla birlikte çalışarak Ankara'ya hizmet etmek istediklerini belirtti. "Seçimler bitti, şimdi Ankara için birlikte çalışma zamanı" diyen Yavaş, tüm siyasi görüşlerden gelen belediye başkanlarına elini uzattı ve birlikte hareket etme çağrısında bulundu.

Yavaş, Ankara'ya hizmet etmek için elini uzatan herkese kapılarının açık olduğunu ve geçmişte yapılan hatalardan ders alındığını umut ettiğini dile getirdi. G

eçmişte yapılan hataların sandıkta cezalandırıldığını belirten Yavaş, artık birlikte çalışma ve Ankara'nın geleceği için el ele verme zamanı olduğunu sözlerine ekledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar