Anadolu Jet'ten biletlerde büyük indirim! Sonbahar ve kış için seyahat etmeyi düşünenler dikkat

Anadolu Jet'ten biletlerde büyük indirim! Sonbahar ve kış için seyahat etmeyi düşünenler dikkat
Ünlü uçak firması olan Anadolu Jet yaptığı son açıklamada binlerce kişiyi sevindirecek bir haber paylaştı. Yayımlanan son habere göre Anadolu Jet sonbahar kış ayları içerisinde uçak biletlerinin fiyatlarında çok cazip bir kampanya duyurdu.

GÜLSÜM HÜLYA SUNDU-GÜNBOYU

ANADOLU JET’TEN SONBAHAR-KIŞ KAMPANYASI

Geçtiğimiz aylarda uçak tavan fiyatlarının yükselmesi ile beraber uçak biletlerine de zam geldiği birçok firma tarafından açıklandı. Artık 1000 TL’nin altında uçak bileti bulmanın imkansızlaştığı dönemde Anadolu Jet yeni bir kampanyasından bahsetti. Anadolu Jet yayımladığı son kampanya ile müşterilerine özel sonbahar kış aylarındaki belirlenen tarihlerde alacakları uçak biletlerinde %30 oranında indirim yapılacağını belirtti.

İNDİRİM DETAYLARI…

Anadolu Jet yayımladığı uçak biletlerindeki %30 indirimin biletleme tarihlerinin 22-23 Ağustos 2023 olurken seyahat tarihlerinin ise 1 Ekim-24 Aralık 2023 tarihleri olarak belirlendiğini belirtti. Bununla beraber indirimden yararlanmak isteyen vatandaşların anadolujet.com veya mobil uygulamadan uçuşlarını planlandıktan sonra ödeme kısmında "Promosyon kodu" alanına AJET30 yazılması gerektiğini de belirtti.

Bunlarla beraber indirimli biletlerin 10-20 Kasım 2023 tarihleri arasında satılmayacağını belirtti. Yine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne olan uçuşların da bu indirim dahilinde olmayacağını ve kampanya dahilinde 3 milyon koltuğun satılacağını belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar