Anadolu Efes farklı mağlup oldu

Anadolu Efes farklı mağlup oldu
Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague 29. hafta maçında Monaco'ya konuk oldu. Son maçında Baskonia'ya kaybeden Anadolu Efes, bu maçtan da sahadan 102-80'lik mağlubiyet ile ayrıldı.
THY EuroLeague''de heyecan 29. hafta maçlarıyla devam etti. Temsilcimiz Anadolu Efes, deplasmanda Monaco''nun konuğu oldu. Ev sahibi ekip baştan sonra üstün götürdüğü karşılaşmadan 102-80 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından Anadolu Efes, Rus takımlarıyla oynanan maçların çıkarılmasıyla 12 galibiyette kalırken, Monaco ise 11. galibiyetini almış oldu.
 
THY EuroLeague''de heyecan 29. hafta maçlarıyla devam etti. Temsilcimiz Anadolu Efes, deplasmanda Monaco''nun konuğu oldu. Ev sahibi ekip baştan sonra üstün götürdüğü karşılaşmadan 102-80 galip ayrıldı.
 
Monaco''da Mike James 27 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, Anadolu Efes''te Vasilije Micic 25 sayıyla mücadele etti.
 
Karşılaşmaya Larkin, Beaubois, Elijah, Singleton ve Pleiss beşi ile çıkan Anadolu Efes, mücadelenin ilk 10 dakikasını 19-25 geride geçti. İkinci yarıda da Monaco''nun sayılarına engel olamayan Lacivert-Beyazlı ekip karşılaşmanın ilk yarısını 49-38 geride tamamladı. Üçüncü çeyrekte de istediği oyunu parkeye yansıtamayan Anadolu Efes, maçın son 10 dakikasına 75-56 geride girdi. Son bölümde de farkı kapatamayan Anadolu Efes, sahadan 102-80''lik skorla mağlup ayrıldı.
 
İLK ÇEYREK SONUCU | Monaco 25-19 Anadolu Efes
 
İLK YARI SONUCU | Monaco 49-38 Anadolu Efes
 
ÜÇÜNCÜ ÇEYREK SONUCU | Monaco 75-56 Anadolu Efes
 
MAÇ SONUCU | Monaco 102-80 Anadolu Efes
 
2. randevu
 
Monaco ile Anadolu Efes, EuroLeague’de bugüne kadar bir kez karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Anadolu Efes 98-77’lik skorla kazanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar