Amber Heard, Johnny Deepp'e tazminat ödemek için evini sattı

Amber Heard, Johnny Deepp'e tazminat ödemek için evini sattı
Geçtiğimiz dönemlerde  kendisi hakkında yazdığı bir makalede kendini  "ev içi şiddet kurbanlarını temsil eden bir toplumsal figür" olarak tanıtan Amber Heart, eski eşi Johnny Deepp ile bu konu yüzünden mahkemelik olmuştu. Uzun süren bu çekişmeli davanın sonucu geçtiğimiz hafatlarda belli olmuş, Amber Heart davayı kaybetmişti. Kaybettiği davanın bedeli için evini sattığı aktarıldı.

Yazdığı makale sonucunda eski eşi Johnny Deep ile davalık olan Amber Heart''ın, Deep''e ödemesi gereken 8 milyon dolar değerinde bir tazminatı olduğu öğrenildi. Heart''ın bu parayı denkleştirmekte epey zorlanacağı konuşulurken, Heart''den hamle gecikmedi. Tazminatı ödemek için Kaliforniya''daki evini sattı.

Johnny Depp - Amber Heard davası: İftira ile suçlanan eski eş hangi  iddiaları ortaya koydu?

Birbirlerinin tüm kirli çamaşırlarını ortaya döken Johnny Deep ve Amber Heard aylardır gündemde. Amber Heard ve Johnny Depp arasındaki davada kazanan oyuncu Deepp olmuştu.  Ancak tarafların avukatları güzel oyuncunun bu paraya ödeyecek bir imkanının bulunmadığı söylemişti.

Johnny Depp-Amber Heard davasında söz sırası eski nişanlıda | NLife

TAZMİNAT İÇİN EVİNİ SATTI

Karara itiraz eden Amber Heard ne yaparsa yapsın olmadı. Heard’ün eski eşi Johnny Depp’e 8 milyon dolar ödeme yapması için çabaladığı ortaya çıktı. Heard, Kaliforniya Yucca Vadisi’ndeki evini 1 milyon dolara sattı

Depp''e karşı davayı kaybeden güzel oyuncu sadece 3 yıl önce aldığı bu evi satma kararı alınca yine gündem oldu. Çöl evlerinin değeri pandemiden beri arttığı için Amber Heard bu satıştan kâr da elde etti. Heard, evi 2019’da aldığı fiyata göre epey bir yüksek meblağa satınca satıştan yaklaşık iki katı bir kâr elde etti.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar