Altın yatırımcıları dikkat! İslam Memiş'ten son uyarı: Sert olacak

Altın yatırımcıları dikkat! İslam Memiş'ten son uyarı: Sert olacak
Döviz ve altın kurunda yaşanan dalgalanma devam ederken, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken bir açıklama geldi. Altın yatırımcıları için uyarılarda bulunan Memiş, "2023 yılının ilk haftasında sert fiyatlamaların olacak" dedi.

İSLAM MEMİŞ'TEN SON UYARI: SERT OLACAK

Ons altın bugün 1807 dolardan işlem görürken gram altın 1106 liradan satışa sunuluyor. İslam Memiş, gram altın için, 2023 yılında yeni zirveler beklediğini söyleyerek daha yükselişlerin başlamadığını aktardı. 

Yıl sonu haftasına fırtına öncesi sessizlikle başlıyoruz diyen İslam Memiş, 2023 yılının ilk haftasında sert fiyatlamaların olacağını açıkladı.

GRAM ALTIN UYARISI

Gram altın için asıl yükselişlerin henüz başlamadığını söyleyen Memiş, 3 gün sonra gram altının 1250 lira olacağını 2023 yılı içinde de 1450 liraya kadar yükseleceğini söyledi.

GRAM VE ONS ALTIN FİYATI

Bugün ons altın 1807 dolardan işlem görürken yatırımcılar gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın alış satış fiyatlarını araştırıyor. Milyonlarca kişi arama ekranlarında "Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira oldu? Bugün tam altın kaç TL? Yarım altın kaç lira oldu?" sorularının yanılarını araştırıyor.

Gram altın yeni işlem gününe 1106 liradan başlarken, çeyrek altın alış fiyatı 1784 lira, satış fiyatı ise 1809 liradan işlem görüyor. Yarım altın alış fiyatı 3557 lira, satış fiyatı ise 3618 lira, tam altın alış fiyatı 7140 lira, satış fiyatı ise 7208 liradan işlem görüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar