Altın ve dolar sahipleri dikkat: İslam Memiş açıkladı... Bunu kontrol ederseniz milyoner olabilirsiniz

Altın ve dolar sahipleri dikkat: İslam Memiş açıkladı... Bunu kontrol ederseniz milyoner olabilirsiniz
Altın ve dolar yatırımcılarının yakından takip ettiği ekonomistlerden olan İslam Memiş, yine çok konuşulacak bir çıkış yaptı. Kendisinden yatırım tavsiyesi bekleyenlere seslenen Memiş, aslında pek çok yatırımcıya farkında olmadıkları şekilde miras kalmış olabileceğini belirterek, ''Aramızda farkında olmayan milyonerler var'' dedi.

İSLAM MEMİŞ AÇIKLADI: ASLINDA MİLYONER OLABİLİRSİNİZ

Son zamanlarda yatırımcılara verdiği tüyolar ile adı altınla birlikte anılmaya başlayan ünlü ekonomist İslam Memiş, bu kez altın ve dolar sahiplerini şaşırtan bir tüyo verdi.

BTC Haber’de yer alan bir yazısında alışılagelmişin dışında açıklamalarda bulunan Memiş, bu defa farklı yatırım araçlarına dikkat çekti.

“ARAMIZDA FARKINDA OLMAYAN MİLYONERLER VAR”

İslam Memiş yazısında, “Farkında olmayan milyonerler var aramızda” dedi.

İslam Memiş, “Babaanne, anneanne, dedelerimiz veya onların da anne ve babalarından kalan miraslarımız var. Bugün çoğu kişi bu mirastan bir haber hayatına devam ediyor. Miras kalmış, zengin, milyoner ancak farkında değil!” ifadelerini kullandı.

“BİRÇOK İNSAN MİLYONER OLDUĞUNU ÖĞRENDİ”

Takipçilerine yönelik tavsiyelerine devam eden Finans Uzmanı İslam Memiş, şöyle devam etti:

“Ben e-devlet üzerinden kontrol ediyorum, bir şey yok'' dememek gerek. Ecdadınızın kimlik bilgilerini, yoksa veraset ilamı ile tapu, belediye veya bankalardan arşiv araştırması yapılması gereklidir.

Bu yöntem ile çevremde bir çok insan milyoner olduğunu öğrendi. Siz üşenmeden bir araştırma yapın, gerisi nasip. Sizin ilgilenmediğiniz hakların devlete aktarıldığını unutmayın! Belki şuan bu yazıyı bir milyoner okuyordur kim bilir…”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar