Almanya'ya götüreceğiz deyip Adana'da bir eve kitlediler

Almanya'ya götüreceğiz deyip Adana'da bir eve kitlediler
Adana’da 8 bin Euro karşılığında 4 kişinin Almanya’ya götürme sözü vererek 7 yabancı uyrukluyu eve kilitledikleri öğrenildi.

Seyhan ilçesine bağlı Mirzaçelebi Mahallesinde meydana gelen olayda, 31012 Sokak''ta bir evden sesler gelmeye başlayınca komşuları polise haber verdi.
Olay yerine gelen ekipler  7  yabancı şahsın içeride olduğunu kapının da kilitli olduğunu belirledi. Polis bir süre sonra kapıyı çilingir yardımıyla açtı.

 

BİZİ ADANA''YA GETİRİP BİR EVE KİLİTLEYİP KAÇTILAR 

Yabancı uyruklu şahıslar Mersin’de yaşadıklarını 4 kişiyle 8 bin Euro karşılığında Almanya’ya gitmek için anlaştıklarını ancak 4 gün önce kendilerinin bu eve getirilip daha sonrada kapının kilitlendiğini söyledi. Polis bunun üzerine 4 zanlının eşkalini alarak zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. 7 şahıs ise ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Eve kitlenen şahıslardan Baran Diyar, savaştan kaçarak Mersin’e geldiklerini, oradan da Almanya’ya gitmek istediklerini bir arkadaşının kendisini 4 kişiyle tanıştırdığını belirterek, “7 kişi bu 4 kişiye 8 bin Euro verdik. Bizi Almanya''ya götüreceklerdi. 4 gün önce yola çıktık. Bizi Adana’ya getirip bir eve kilitleyip kaçtılar. Kaç gündür çocuklarımda eşimden haber alamıyorum” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar