Alkollü turist kadın uçakta yolcuları yumrukladı: 3 kişi zor zapt etti!

Alkollü turist kadın uçakta yolcuları yumrukladı: 3 kişi zor zapt etti!
Muğla'nın Milas-Bodrum Havalimanı'na İrlanda'dan gelen ve alkollü olduğu anlaşılan bir kadın yolcu, uçağı birbirine kattı.

Türkiye saatiyle önceki gün saat 17.30'da İrlanda'nın Dublin kentinden kalkan Ryanair Hava Yolları'na ait bir yolcu uçağı, saat 22.00'de Milas- Bodrum Havalimanı'na iniş yaptığı esnada yabancı uyruklu yolculardan biri ayağa kalkarak, birden yürümeye başladı. Uyarılara rağmen yerine bir türlü oturmayan kadın yolcuya, hostesler müdahale etti.

659d4ea3c732a7ec67db4bbc.jpg

YANINDAKİ KADIN YOLCUYA SALDIRDI

Alkollü olduğu anlaşılan yolcunun başka bir koltuğa oturması sağlandı. Tekrar ayağa kalkmaya çalışan alkollü kadına, bu sefer yanındaki Türk kadın yolcu müdahale etti. Alkollü kadın ise bu esnada, Türk, kadın yolcuya saldırarak, dudağından yaraladı. Bunun üzerine 2 kadın yolcu arasında bir kavga çıktı.

659d4ee5c732a7ec67db4bbe.jpg

HOSTESLER VE YOLCULAR ZAR ZOR ZAPT ETTİ

Kavgayı ise araya giren hostesler ve diğer yolcular ayırdı. Alkollü kadın yere yatırılarak, zar zor zapt edildi. İniş yapan uçağın pistte kalması üzerine diğer uçuşlar da neredeyse bir saat geç yapıldı. Alkollü kadını, Milas- Bodrum Havalimanı'nda görevli polisler gözaltına aldı. Kadın, ifadesini alındıktan sonra serbest bırakıldı.

659d4ee5c732a7ec67db4bc0.jpg

659d4ee5c732a7ec67db4bc2.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar