Alişan'dan acı dolu sözler: Gülmekten çekiniyorum...

Alişan'dan acı dolu sözler: Gülmekten çekiniyorum...
Geçtiğimiz yıl temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle toprağa veren şarkıcı Alişan'dan yürekleri burkan açıklamalar geldi. Kardeşinin ölüm yıl dönümünün gelmesiyle sosyal medya hesabından duygusal paylaşımlar yapan Alişan " Seni çok özledim kardeşim" ifadelerini kullandı. 

Alişan''ın  kardeşi Selçuk Tektaş geçtiğimiz yıl koronavirüse yakalandıktan sonra yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Entübe edilen Tektaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 41 yaşında hayata veda eden Selçuk Tektaş, Teşvikiye Camii''nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Feriköy Mezarlığı''na defnedilmişti.

Alişan''ın kardeşi Selçuk Tektaş kimdir? Selçuk Tektaş kaç yaşındaydı, ne  zaman korona oldu?

Alişan sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu:

"NE ALDIĞIM NEFES TAM NE DE YAPTIKLARIM..."

"Yarın akşam seninle ilgili, geçen sene şuradaydık, şunu yapıyorduk diyeceğimiz hiçbir şey kalmayacak... Bir önceki sene hep senin olmadığın anlar olacak... Evet yaşıyoruz, nefes alıyoruz çalışıyoruz... Ne aldığım nefes tam ne de yaptıklarım... Farkında olduğum şeyler var tabii ki. Onlar da bana kalsın. Seni çok özlüyorum. Seni çok arıyorum kardeşim... Seni çok seviyorum..."

"KARDEŞİMSİZ İLK DEFA KIBRISA GELDİM"

Alişan aynı zamanda menajerliğini de yapan kardeşinin vefatının ardından bir süre işlerine ara vermişti. Yaşadığı büyük acı sonrası ilk kez geçtiğimiz yıl 14 Ağustos''ta Kıbrıs''ta sahneye çıkan Alişan, tüm şarkılarını kardeşi için söylemişti: "Kardeşimsiz ilk kez Kıbrıs''a geldim... Amacım burada size güzel bir gece yaşatmak. Bu duygularım için kusura bakmayın... Dünya gerçekten çok boş! Kardeşinize, ailenize, sevdiklerinize, çocuklarınıza sahip çıkın... Çünkü bir anda yok olup gidiyorlar... Ellerinizden uçup gidiyorlar... İzninizle bugün tüm şarkılarımı kardeşim Selçuk için okuyacağım..."

Alişan''ın vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş''ın eşi Merve Tektaş aylar sonra  ilk kez görüntülendi - Magazin Haberleri

"ANNEMİ ZORLA PSİKOLOĞA GÖTÜRDÜM"

Alişan, kardeşinin hayatını kaybetmesinden sonra psikolojik destek aldığını söylemişti. Annesi Suzan Tektaş''ın son durumdan da bahseden ünlü şarkıcı, "Psikolojik yardım aldınız mı?" sorusuna, "Annemi bir kez zorla psikoloğa götürdük ama yapacak bir şey yoktu." şeklinde yanıt vermişti. Alişan, "Yanlış anlaşılır diye gülmekten çekiniyorum. Hayat devam ediyor, ayakta kalmak zorundayım." demişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar