Ali Koç'tan taraftarına çağrı: Süper Kupa maçına bilet almayın

Ali Koç'tan taraftarına çağrı: Süper Kupa maçına bilet almayın
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda önemli bir çağrıda bulundu.

17 Mart'ta Trabzonspor ile oynanan deplasman maçında yaşanan olayların ardından gerginliklerin artması ve 2 Nisan'da gerçekleştirilecek toplantı öncesinde Fenerbahçe taraftarına seslenen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Kupa maçı için bilet alımı ve seyahat organizasyonları hakkında uyarılarda bulundu.

NTV'nin haberine göre yaşanan olayların ardından Fenerbahçe'nin çekilme gündemiyle 2 Nisan'da toplanacağı belirtilirken, Başkan Koç, taraftarlara Süper Kupa maçı için bilet almamaları konusunda uyarıda bulundu. Koç, "TFF, 7 Nisan biletlerini satışa çıkardı. Biz çıkarmadık. Şu an Fenerbahçelilere sesleniyorum. Lütfen 7 Nisan için bilet talebinde, seyahat organizasyonunda bulunmayın. 2 Nisan’ı bekleyin" ifadelerini kullandı.

Bu çağrıyla birlikte Fenerbahçe taraftarlarına 7 Nisan'da oynanacak Galatasaray maçı için bilet almamaları ve seyahat planları yapmamaları yönünde önemli bir uyarı yapıldı. Kulüp yetkilileri, 2 Nisan'daki toplantının sonucuna göre daha net bir açıklama yapacaklarını belirtirken, taraftarların bu çağrıya dikkat etmeleri gerektiği vurgulandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar