Ali Koç TFF'de Galatasaray'a çalışan 'köstebek' var demişti: Eski bürokrattan misilleme cevap geldi

Ali Koç TFF'de Galatasaray'a çalışan 'köstebek' var demişti: Eski bürokrattan misilleme cevap geldi
Fenerbahçe Divan Kurulu toplantısında Ali Koç'un “Köstebek var” dediği isimden kendisine çok sert cevap geldi.

ASLIHAN KAMER TÜREL CAYMAZ-GÜNBOYU

Fenerbahçe Faruk Ilgaz tesislerinde dün yapılan Fenerbahçe Divan Kurulu toplantısında Ali Koç’tan “Köstebek var” çıkışı gelmişti.

Koç''un Galatasaray''ın TFF''deki köstebeği olarak itham ettiği Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Başkan Vekili Yusuf Günay''dan, bu sözlere cevap geldi.

Günay Koç’un sözlerine, "Sayın Koç, bulunduğu makamın önem ve mahiyetini idrak ederse, yakışıksız üslup ve söylemlere ihtiyacı kalmayacaktır" dedi.

Yusuf Günay’ın sözlerinin tamamı:

“Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç''un, şahsımı hedef alan sözleri üzerine açıklama yapma gereği doğmuştur. Ülkesi ve milletine hizmet etmeyi görev bilen biri olarak, Sayın Koç''un söz ettiği, ''eski bir bürokrat'' unvanını taşımaktan, onur ve gurur duyuyorum. Büyük camialarda yöneticilik yapmak büyük sorumluluk gerektirir. Hakkaniyet ve adalet ister. Ama en çok da saygı ister. Kişi ve makamlara, temsil ettikleri camialara saygıyla yaklaştığım gibi, aynı saygıyı beklemek de en doğal hakkımdır. Kibir, zihinsel körlük getirir. Başkalarına saldırganlık yaparak; iftira ve hakaret ederek başarılı olunamayacağı artık görülmelidir."

Yusuf Günay 2018-2021 yılları arasında eski Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz''in yardımcılığını üstlenmişti.

NE DEMİŞTİ KOÇ?

Ali Koç şunları söyledi:

"Malum kulübün başkanına sesleniyorum: Biz randevu aldık gittik. Oraya medya mensubu çağırmadık, uzaktan böyle fotoğraf çektirmek için kurgular yapmadık. Siz randevu almadan, o eski bürokrat olan içerideki köstebeğinizle beraber habersiz gitmişsiniz oraya. Ne konuştuğunuzu bilmiyorum. Biz gittik diye gittiyseniz yazık size! Aciz içindeymişsiniz yani. Biz kendi işlerimizi konuşmak için gittik. Değil sizin maçın hakemini, kendi maçımızın hakemini bile konuşmadık; atanacak hakemi... Bu nasıl bir fıtrattır! Anlamakta çok zorluk çekiyorum. Ama her zaman meyvesini aldıkları için... Oradaki köstebek sabahtan akşama kadar çalışıyor. Biz onları seçtiğimiz zaman Türk futbolunu yönetmesi için seçtik; bir kulübün menfaatlerini korumak için seçmedik! Sayın başkana (TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi) da buradan söylüyorum: Dikkat edin bu kişiye."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar