Ali Koç resmen açıkladı: "Arda Güler, Fenerbahçe'de kalmayacak"

Ali Koç resmen açıkladı: "Arda Güler, Fenerbahçe'de kalmayacak"
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, teknik direktör İsmail Kartal'ın imza töreninde konuştu. Koç, Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki yıldız futbolcusu Arda Güler'in geleceğine yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de 2 dönem görev almış olan tecrübeli teknik direktör İsmail Kartal, 2023-2024 sezonu için 1 yıl süreyle sarı-lacivertli camiaya geri döndü.

Kartal'ın imza töreninde açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, haftalardır spor medyasını meşgul eden "Arda Güler transferi" hakkında da detayları paylaştı.

"ARDA GÜLER FENERBAHÇE'DE KALMAYACAK"

Konuşmasına Arda Güler'e gösterilen sevginin büyüklüğü ve Fenerbahçe camiasının Arda'yı sahiplenişiyle başlayan Koç, Arda transferinde saatler ya da birkaç gün içerisinde neticenin belli olacağını ancak Arda'nın gelecek sezon Fenerbahçe'de kalmayacağının kesin olduğunu duyurdu.

"FENERBAHÇE'DE KALABİLECEĞİ TEKLİFLERİ GERİ ÇEVİRDİ"

Koç, genç oyuncuya çok sayıda Avrupa kulübünün ilgi gösterdiğini belirtirken, "Fenerbahçe olarak Arda'nın kalması için birçok teklif yaptık. Arda Güler gelecek sezon Fenerbahçe'de kalmayacak çünkü kalmayı istemiyor. Burada kalabileceği imkanlar yaratan teklifler de vardı ancak oyuncu bunları geri çevirdi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar