Ali Koç istifa mı etti? Ali Koç ne zaman görevi bırakacak? Yeni Fenerbahçe Başkanı kim olacak?

Ali Koç istifa mı etti? Ali Koç ne zaman görevi bırakacak? Yeni Fenerbahçe Başkanı kim olacak?
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısının ardından bazı açıklamalar yaptı. Bu açıklamaların ardından futbolseverler internette 'Ali Koç istifa mı etti?' sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Peki Ali Koç istifa mı etti? Ali Koç ne zaman görevi bırakacak? Yeni Fenerbahçe Başkanı kim olacak?

Ali Koç istifa mı etti?

Fenerbahçe Spor Klübü'nün başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısının ardından açıklamalar yaptı. Açıklamanın ardından birçok taraftar internette Ali Koç'un istifa edip etmediğini araştırmaya başladı. Peki Ali Koç istifa mı etti? Ali Koç ne zaman görevi bırakacak? Yeni Fenerbahçe Başkanı kim olacak?

ALİ KOÇ İSTİFA MI ETTİ?

Yüksek Divan Kurulu Olagan Şubat ayı toplantısında Ali Koç Faruk Ilgaz Tesisleri'nde açıklama yaptı. Futbol takımının son durumuna ve Çağlar Söyüncü transferindeki detaylara değinen Ali Koç tekrardan başkanlığa aday olmayacağını da açıkladı. Ali Koç "Başkanlığımın devamına dair teveccühünüze teşekkür ederim. Onur duydum, gururlandım ancak Allah'ın izniyle haziran ayında yeni bir başkanımız olacak" dedi.

YENİ FENERBAHÇE BAŞKANI KİM OLACAK?

Haziran ayında düzenlenecek olan kongrede yeni aday belirlenecek. Ali Koç'un açıklamalarına göre şimdilik sadece Saaddettin Saran bu göreve aday oldu.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Öne Çıkanlar