Ali Koç gemileri yaktı, yıldız orta saha için yetki verdi: 3 dünya yıldızından biri alınacak

Ali Koç gemileri yaktı, yıldız orta saha için yetki verdi: 3 dünya yıldızından biri alınacak
Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe orta saha transferi için 3 menajere yetki verdi. Başkan Ali Koç, 3 dünya yıldızından birinin takıma katılması için tüm imkanları zorlayacak.

MUHARREM KAZER-GÜNBOYU

Ali Koç döneminin en hareketli günlerini yaşayan Fenerbahçe, transfer dönemine damga vurdu.

Avrupa Konferans Ligi’nde gruplara kalan ve Süper Lig’de 2’de 2 yaparak yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe’de kaleci transferi sonrası rota, orta sahaya yapılacak olan 6 numara transferine döndü.

ÜÇ ŞİRKETE YETKİ VERİLDİ

Ali Koç yönetimi orta saha transferi için 3 yabancı şirkete tam yetki verdi. Bu şirketler kulüp adına futbolcular için görüşmeler yapacak. ilgilenilen bazı oyuncular belli oldu. İşte detaylar...

JORGİNHO

Fenerbahçe’nin ilgilendiği futbolculardan birinin Arsenal takımında forma giyen İtalyan futbolcu Jorginho olduğu belirtildi. Transfermarkt’a göre değeri 25 milyon euro olarak gösterilen 31 yaşındaki İtalyan futbolcu bu sezon Arsenal takımında süre almadı. Arsenal formasıyla geçen sezon 16 maça çıkan Jorginho, 1 asist yaptı. Bu sezon hiçbir maçta ise süre almadı. Brezilya’da dünyaya gelen futbolcu, 48 kez İtalya Milli Takımı forması giydi, 5 gol attı.

4895009.jpg

GUIDO RODRIGUEZ

Sarı lacivertli takımın listesinde yer alan bir diğer isim ise İspanyol ekibi Real Betis’te forma giyen 29 yaşındaki Arjantinli orta saha futbolcusu Guido Rodriguez. Transfermarkt’a göre değeri 28 milyon euro olarak gösterilen 29 yaşındaki Arjantinli orta saha, Betis formasıyla çıktığı 146 maçta 7 gol attı, 3 asist yaptı. Yıldız futbolcu 2022 Katar Dünya Kupası’nda Arjantin milli takımı formasını giymiş ve şampiyonluk yaşamıştı.

guido-rodriguez.jpeg

WILFREID NDIDI

Fenerbahçe’nin listesinde yer alan bir diğer futbolcu ise İngiltere Championship ekiplerinden Leicester City’de forma giyen Wilfred Ndidi. Transfermarkt’a göre değeri 25 milyon euro olan 26 yaşındaki Nijeryalı futbolcu İngiliz ekinde çıktığı 244 maçta 13 gol attı, 13 asist yaptı.

1691577265.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar