Ali Babacan'dan Altılı Masa'ya sert gönderme: Masaya oturduk kalktık, içlerini anladık

Ali Babacan'dan Altılı Masa'ya sert gönderme: Masaya oturduk kalktık, içlerini anladık
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İzmir'in Karabağlar ilçesinde açılan Seçim Koordinasyon Merkezi'nde yaptığı bir konuşmasında Altılı Masa'ya göndermede bulundu.

Karabağlar ilçesinde yeni açılan Seçim Koordinasyon Merkezi'nde (SKM) partililerle buluşan gelen Babacan, yaptığı bir konuşmada geçen hafta Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan askerlere rahmet diledi.

aa-20240117-33460593-33460589-deva-partisi-genel-baskani-babacan-izmirde-partililerle-bulustu.jpg

YEREL SEÇİMLER İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Türkiye'nin tüm alanlardaki sorunlarına çözüm önerilerini ansiklopedi şeklinde getirerek sunduklarını, bunu yapan başka bir partinin olmadığını söyleyen Babacan, "Yerel seçimler geliyor değil mi? Yerel seçimlerle alakalı, belediyecilik, yerel yönetimler ve şehircilikle ilgili eylem planımızı ta 2 sene önce yayınladık." ifadelerini kullandı.

aa-20240117-33460593-33460590-deva-partisi-genel-baskani-babacan-izmirde-partililerle-bulustu.jpg

"PEK ÇOK PARTİNİN DE İÇİNİ BİRAZ ANLADIK"

Konuşmasında muhalefet partilerine de eleştirilerde bulunan Ali Babacan, şunları söyledi:

"Şu seçime kadar muhalefetle de aynı masaya oturduk kalktık ya. Pek çok partinin de içini biraz anladık ya. Seçimden sonra muhalefet partilerinin çoğunda yaşananları da gördük ya; 'İyi ki de DEVA'yı kurmuşuz' diyoruz. Eğer bugün Türkiye'de DEVA Partisi kurulmamış olsaydı, hemen kollarımızı sıvayıp hep beraber sıfırdan kurar ve yola çıkar, devam ederdik. Çünkü ülkemizin büyük ihtiyacı var."

Partililerden yerel seçimlerde daha çok çalışmalarını talep eden Ali Babacan, açılışı yapılan Karabağlar Seçim Koordinasyon Merkezi'nin hayırlı olmasını istediğinin ifade etti.

Babacan'a ise DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, İl Başkanı Serap Karaosmanoğlu, partinin Karabağlar Belediye Başkan Adayı olan Abdullah Kaya ve diğer partili kişiler eşlik etti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar