Türkiye'de ilk diyerek duyurdu

Türkiye'de ilk diyerek duyurdu
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) lideri Ali Babacan, partisinin stratejisine yönelik yeni açıklamalar yaptı. Farklı yöntemler uygulayacaklarını dile getiren Babacan, Türkiye'de ilk diyerek aldıklarını kararı paylaştı.

Yaklaşan 2023 seçimleri öncesi, partilerin seçim hazırlıkları devam ediyor. AKP''den ayrılarak DEVA Partisini kuran Ali Babacan, seçimlere ilişkin yeni açıklamasında, partisinin seçim stratejisi hakkında bilgiler verdi. Parti örgütünün Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi’nde düzenlediği iftar programına katılmak içi Bursa’ya gelen Babacan, İftar programında vatandaşlarla bir araya geldikten sonra basının sorularını yanıtladı Türkiye''de daha önce yapılmamış bir şeyi yaptıklarını dile getiren Babacan, "Eylem planlarımızı açıklıyoruz, hükümetin ilk 90 gününde, ilk 180 gününde, ilk 360 gününde yapacaklarımızı bütün ayrıntılarıyla ortaya koyacağız. İlk 90 dakikada ne yapacağımızı ve ne açıklayacağımızı bugünden hazırlıyoruz. Türkiye’de bunu bizden başka yapan yok" dedi.

''''GÜVEN OLUŞTURMAK ZORUNDAYIZ''''

"Çok çalışmak zorundayız ama aynı zamanda doğru çalışmak zorundayız. Güven oluşturmak zorundayız. Bu ülkenin başarısının temelinde güven var. Önce güveni inşa edeceğiz. Hep birlikte başaracağız. Eylem planlarımızı açıklıyoruz, hükümetin ilk 90 gününde, ilk 180 gününde, ilk 360 gününde yapacaklarımızı bütün ayrıntılarıyla ortaya koyacağız. Türkiye’de bunu bizden başka yapan yok. İlk 90 dakikada ne yapacağımızı ve ne açıklayacağımızı bugünden hazırlıyoruz." (DHA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar