Ali Babacan oyunu Ankara'da kullandı

Ali Babacan oyunu Ankara'da kullandı
DEVA lideri Ali Babacan, oyunu Ankara’nın Çankaya ilçesinde kullandı.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Türkiye Emlak Bankası Ortaokulu'nda 4624 numaralı sandıkta oy kullandı. Eşi Zeynep Babacan ile birlikte oy kullanan Babacan, çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Babacan, yaptığı açıklamada bugünün Türkiye için önemli bir gün olduğunu belirterek, demokrasinin işlediği bir ülkede vatandaşların sandığa yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti.

Sahada dolaşırken umutsuz vatandaşların sayısının fazla olduğunu gözlemlediğini dile getiren Babacan, "Oy vererek bir şey değiştiremiyoruz hissi bir miktar hakim gibi. Ama öyle değil. Türkiye büyük ve güzel bir ülke. Bu büyük ve güzel ülkenin çok daha güzel yönetilmesi mümkün. Dürüst ve ehil kadrolar tarafından yönetildiğinde Türkiye'nin bütün sorunlarını aşması mümkün" şeklinde konuştu.

Ülkenin sorunlarını aşmanın mümkün olduğunu vurgulayan Babacan, "Dolayısıyla ülkemizden asla umudu kesmeyelim. Demokrasimize sahip çıkalım. Demokrasimize sahip çıkmanın en önemli yolu da sandıkta irademizi millet olarak ortaya koymak" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar