Alelacele diziden çıkarılmıştı! Mine Tugay'dan yıllar sonra gelen Medcezir itirafı şoke etti

Alelacele diziden çıkarılmıştı!  Mine Tugay'dan yıllar sonra gelen Medcezir itirafı şoke etti
2013-2015 yılları arasında Star TV'de ekrana gelen ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Medcezir dizisinin unutulmaz karakterlerinden biri olan Ender rolüyle hafızalara kazınan Mine Tugay'dan yıllar sonra şoke eden bir itiraf geldi.

Apar topar diziden çıkarılmasıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Mine Tugay, uzun yıllar sonra çıkarılma gerçeğini anlattı.

YILLAR SONRA İTİRAF ETTİ

Sosyal medya platformlarında takipçileriyle etkileşimde bulunan Tugay, Medcezir macerasına dair ilk kez açıklamalarda bulundu. O dönem yaşadığı zorluklara değinen ünlü oyuncu, "O süreçte çok tatsız şeyler yaşadım, benim için yıkıcı oldu. O yüzden de o anlamda dönmek istemezdim tabii" diyerek o yaşadıklarını anlattı.

glg78bb.jpg

Dizideki ani ayrılışının ardından uzun yıllar sessiz kalan Tugay, bu kez geçmişe dair duygularını takipçileriyle paylaştı. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan ünlü oyuncunun bu açıklamaları büyük yankı uyandırdı.

Medcezir'in başrollerini Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un paylaştığı ve büyük bir hayran kitlesi edinen dizinin Ender karakteri olarak izleyicilerin sevgisini kazanan Mine Tugay'ın ani ayrılışı dönemin en çok konuşulan konularından biriydi.

tt.jpg

Diziden ayrılışının sebepleri uzun süre merak konusu olan Tugay'ın açıklamaları, dizinin yönetmeni Ali Bilgin'in sevgilisi Defne Kayalar'ın rolünü arttırdığı iddialarını da yeniden gündeme getirdi. Ancak ne Medcezir ekibi ne de Mine Tugay, bu iddialara dair resmi bir açıklama yapmış değil.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar