Akülü sandalye sayesinde bayramları gezdi

Akülü sandalye sayesinde bayramları gezdi
Muş'ta yaşayan doğuştan engelli Melike İncetepe, İyilik Ailesi Platformu'nun desteğiyle hayatında ilk kez akülü tekerlekli sandalyeye kavuştu. Her bayram annesinin sırtında gezen Melike, bu yıl artık kendi başına şeker toplayabildi.

Karabey köyünde yaşayan Melike İncetepe, İyilik Ailesi Platformu'nun yardımıyla akülü tekerlekli sandalyesine kavuştu. Doğuştan engelli olan Melike, bu yıl bayramı annesinin sırtında değil, kendi tekerlekli sandalyesiyle gezmekten dolayı büyük mutluluk yaşadı. İlk defa tek başına evleri dolaşarak şeker toplama fırsatı bulan Melike, bu deneyimi sokaklarda dolaşmanın ve bayram harçlığı almanın keyfini çıkardı. Arkadaşlarıyla birlikte bayramda şeker toplamanın mutluluğunu yaşayan Melike, "Önceki bayramlarda annem beni sırtında taşıyarak bayramlara götürüyordu. Şimdi ise tekerlekli sandalyemle bayramı geziyorum. İyilik Ailesi Platformu'ndan Mustafa abiye çok teşekkür ederim. Bayramın birinci günü hava yağışlıydı ve dışarı çıkamadım. Bugün ise akülü tekerlekli sandalyemle dışarı çıktım. Arkadaşlarımla birlikte şeker ve bayram harçlığı topladık. Arkadaşlarıma beni yalnız bırakmadıkları için teşekkür eder, herkese iyi bayramlar dilerim" dedi.

Melike'nin arkadaşı Aziz Akkan, birinci gün yağışlı hava nedeniyle dışarıya çıkamadıklarını belirterek, "Bugün hava güneşli ve beraber dışarıya çıktık. Eskiden bayramları gezecek imkanı yoktu. Şimdi ise arabası var.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar