Akşener'den iktidara KYK borçları ardından istihdam çağrısı geldi

Akşener'den iktidara KYK borçları ardından istihdam çağrısı geldi
Muhalefetin baskıları ve gençlerin konuyu gündemde tutması ile geri adım atan AKP, KYK kredilerine ilişkin bir açıklama yaparak, kredi faizlerinin silineceği açıkladı. Erdoğan'ın KYK adımına değinen Meral Akşener, söz konusu adımın yaptıkları çağrı üzerine geldiğini belirterek, istihdam yaratılması çağrısında bulundu.

Üniversite öğrencilerinin Kredi ve Yurtlar Kurumu üzerinden aldıkları öğrenim kredilerine yüklenen korkunç faizler gündemdeki yerini koruyor. Muhalefetin çağrı ve baskısı sonucu kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kredilerdeki faizlerin silineceğini ve bundan sonraki kredilerde de yalnızca ana paranın tahsil edileceğini açıkladı.

AKŞENER''DEN İSTİHDAM ÇAĞRISI GELDİ

Hükümetin söz konusu adımı üzerine yorum yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaptıkları çağrı ardından iktidarın KYK borçlarının faizlerini sildiğini söyledi. Üniversite mezunu gençler için istihdam da yaratılması gerektiğini vurgulayan Akşener, “Bu çocukların ana parayı ödeyebilmeleri için sosyal sorumluluk projelerinde görev almalarını sağlayın. İstihdam yaratın.” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar