Akşener o uyarıyla seslendi: Bir oyunuz Kemal'e bir oyunuz Meral'e

Akşener o uyarıyla seslendi: Bir oyunuz Kemal'e bir oyunuz Meral'e
İYİ Parti lideri Meral Akşener, Ankara Beypazarı'nda yaptığı konuşmada Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için oy istedi. Akşener, “Bir oyunuz Kemal’e, bir oyunuz Meral’e” dedi.

Selahattin Demirel / Günboyu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Beypazarı Projeleri Tanıtım Töreni’nde konuştu.

Akşener, vatandaşlara seslenerek “Bu ucube sistemin devam etmesini istiyorsanız var olana oy vereceksiniz, eğer bu sistemin değişmesini istiyorsanız o zaman Millet İttifakı’na oy vereceksiniz.” dedi. 

KILIÇDAROĞLU İÇİN OY İSTEDİ

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için oy talebinde bulunan Akşener şu ifadeleri kullandı:

“Genç çocuklarınızın bu ülkede iş bulmasını istiyorsanız, mülakatın kalkmasını istiyorsanız, kayırmanın ortadan kalkmasını istiyorsanız, yargının bağımsız olmasını istiyorsanız, 100 bin öğretmenin seçimden 1 ay sonra atanmasını istiyorsanız, 2020’de hakları yenmiş KPSS mağdurlarının haklarının iade edilmesini istiyorsanız, bütün bu haksızlıkların sona ermesini istiyorsanız 14 Mayıs’ta gidecekseniz Millet İttifakı’na, Millet İttifakı’nın adayı sayın Kılıçdaroğlu’na oy verecekseniz ve 13. Cumhurbaşkanımız olacak.”

"BİR OYUNUZ MERAL''E"

“İki yere oy istiyorum. Birincisi sayın Kılıçdaroğlu’na yani Kemal’e. Sonra etkili ve yetkili Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Mansur Yavaş’a” diyen Akşener, “Bir oyunuz Kemal’e, bir oyunuz Meral’e.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar