Aksaray'da Dilek E. tanımadığı kişinin saldırısına uğradı!

Aksaray'da Dilek E. tanımadığı kişinin saldırısına uğradı!
Aksaray'da kurstan çıkan Dilek E.(13) kaldırımda anneannesi Saliha A.'yı beklerken saldırıya uğradı. Dilek E.'ye sokaktan geçen bir adam yukruk atıp gitti.

Aksaray Taşpazar Mahallesi Eski Sanayi Caddesi'nde kurstan çıkan Dilek E., kaldırımda anneannesi Saliha A.'yı beklemeye başladı. Bu sırada yanından geçen bir adam Dilek E.'nin yüzüne yumruk atıp, yoluna devam etti.

Neye uğradığını şaşıran küçük kız dudağından yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis elibi çağrıldı. 


Bu sırada gelen Saliha A. da torunun ağladığını ve yaralandığını görünce endişelendi. İhbarla bölgeye gelen polis eşliğinde hastaneye gidip, sağlık kontrolünden geçen Dilek E., saldırgan hakkında şikayetçi oldu. 


Olay anı ise kameraya yansıdı. 

 

 

 

 

 

"BİR KEZ DAHA PANİKLEDİM"

Olay sonrası hala korktuğunu ve psikolojik etkilendiği için sokağa dahi çıkmak istemediğini dile getiren Dilek E., yaşadıklarını DHA'ya anlattı. Dilek E., ''Kurstan çıkıp caddede bir dükkanın önünde anneannemi bekliyordum. Bir anda yüzüme birisi vurdu ve gözüm karardı sonrasında da ağlamaya başladım. Bana vuran kişi yoluna devam etti.  Oradaki esnaf durumu hemen polise bildirdi. O esnada anneannem de benim yanıma geldi. Polisle hastaneye ve ardından karakola gittik. Daha sonra dükkanların kamerasından vurulma anını izleyince bir kez daha panikledim'' dedi. 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar