AKP'ye katılacak Hatipoğlu, seçimden önce "AKP'ye geçer misiniz?" sorusuna bakın ne yanıt vermiş...

AKP'ye katılacak Hatipoğlu, seçimden önce "AKP'ye geçer misiniz?" sorusuna bakın ne yanıt vermiş...
14 Mayıs seçimlerine İYİ Parti'den girerek Eskişehir Milletvekili seçilen İdris Nebi Hatipoğlu, geçtiğimiz günlerde partiden istifa etmişti. Hatipoğlu'nun yarın AKP'ye geçeceğine yönelik haberlerin ardından seçimlerden önce katıldığı canlı yayında "AKP'den teklif gelse geçer misiniz?" sorusuna verdiği yanıt gündem oldu.

14 Mayıs'ta yapılan 28. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi seçimlerine İYİ Parti'den katılan İdris Nebi Hatipoğlu, Eskişehir'den milletvekili seçilerek Meclis'e girmişti.

Seçimlerin üzerinden 6 ay geçmeden istifa kararını açıklayan Hatipoğlu hakkında gazeteci Deniz Gürel'den olay yaratacak bir iddia geldi. Gürel, Hatipoğlu'nun AKP ile her konuda anlaşmaya vardığını ve yarın AKP'ye katılacağını iddia etti.

"NE İŞİM VAR AKP'DE... BİZ SİYASETİ HİZMET OLARAK YAPACAĞIZ"

Gürel'in açıklamalarından sonra Hatipoğlu'nun 14 Mayıs öncesi AKP hakkında kullandığı ifadeler sosyal medyada gündem oldu. Katıldığı bir canlı yayında kendisine yöneltilen "İktidar olursa AKP'ye geçer misiniz?" sorusuna yanıt veren Hatipoğlu, "Tabi ki geçmem. Ne işim var. İki tip siyasetçi var: İş olarak, hizmet olarak yapanlar. Biz siyaseti hizmet olarak yapacağız." şeklinde konuşmuştu.

İSMAİL SAYMAZ İDDİAYI DOĞRULADI

Gazeteci İsmail Saymaz, bu anlara ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşırken, Gürel'in iddiasıyla benzer olarak yarın itibarıyla Hatipoğlu'nun AKP'ye geçeceğini belirtti.

saymaz3.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar