AKP'li isimden yeni açıklanan paket sonrasında sert çıkış: Kimse anlamadı

AKP'li isimden yeni açıklanan paket sonrasında sert çıkış: Kimse anlamadı
Döviz kurlarında yaşanan yükseliş sonrası kura müdahale etmek isteyen Hazine ve Maliye Bakanlığı, GES adı verilen yeni bir 'ürün' duyurdu. Duyurulan paketin vatandaşlar ve hatta AKP'li yöneticiler tarafından da anlaşılamadığı gözlemlenirken, AKP'nin önde gelen isimlerin Şamil Tayyar duruma tepki gösterdi. Tayyar, açıklanan paket sonrası herkesin Google aracılığıyla ne açıklandığı anlamaya çalıştığını belirtti.

AKP'NİN YENİ PAKETİNİ AKP'LİLER BİLE ANLAMADI! NEBATİ'YE FLAŞ TEPKİ

Yüzde 70''lere ulaşan ve 17 lirayı aşan dolar kuru sonrasında adım atan Hazine ve Maliye Bakanlığı dün gece yarısı yeni ürün duyurdu. Bakanlık tarafından dün akşam saatlerinde açıklanan gelire endeksli devlet iç borçlanma senedi (GES) uygulaması hakkında sosyal medyadan mesaj paylaşan AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, açıklanan kararın "çok kritik" olduğuna fakat anlaşılmadığına vurgu yaparak ''yetkilileri'' eleştirdi.

''''HERKES GOOGLE YARDIMIYLA TERCÜME EDİYOR''''

Kimsenin çıkıp konuya açıklık getirmediğini söyleyen Tayyar, "Google yardımıyla yazılı açıklamaları tercüme etmeye çalışıyor" dedi. Tayyar''ın mesajı şöyle:

Dün gece ekonomide çok kritik kararlar açıklandı. Herkes Google yardımıyla yazılı açıklamaları tercüme etmeye çalışıyor. Şu ana kadar karar mekanizmasındaki tek yetkili çıkıp tartışmalara açıklık getirmedi. Üzgünüm!

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar