AKP’nin Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

AKP’nin Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?
Yerel seçim öncesi adaylarını açıklayan AKP’nin Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, büyük dikkat çekti. Mehmet Şimşek kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AKP’nin Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kimdir?

AKP’nin Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek oldu. Mehmet Şimşek kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte ismi en çok konuşulan Şimşek hakkında merak edilenler…

AK Parti Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kimdir? Nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? | Trabzon Haber - Haber61

MEHMET ŞİMŞEK KİMDİR?

Doğum yeri Burdur olan ve şehrin bürokrasisi ile spor camiasında tanınan Mehmet Şimşek, kariyerinde birçok önemli görevde bulundu.

Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, İl Sosyal Hizmetler il müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğü gibi görevleri yürüttü. Şimşek, aynı zamanda Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde daire başkanlığı görevinde de bulundu.

burdur-1705580361-943.png

Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) başkanlığı görevini üstlenen Şimşek, spor alanında da kentin gelişimine katkı sağladı.

Beş yıl önce 2019'da aday adaylığı deneyiminden sonra, Mehmet Şimşek ikinci kez AKP’den Burdur belediye başkanı adayı olarak siyaset sahnesine çıktı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar