AKP'li vekilin kardeşinden Erdoğan'ı kızdıracak paylaşım: Bu rezilliği paylaşan zihniyet...

AKP'li vekilin kardeşinden Erdoğan'ı kızdıracak paylaşım: Bu rezilliği paylaşan zihniyet...
AKP Yozgat Milletvekili Yusuf Başer'in kardeşi Yasin Başer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla AKP'yi eleştirdi. Okulların açılmamasını eleştiren Başer, Türkiye'ye "iyi tatiller" diledi.

AKP Yozgat Milletvekili Yusuf Başer'in kardeşi Yasin Başer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla AKP'ye eleştiride bulundu. Okulların açılmamasını eleştiren Başer, Türkiye'ye "iyi tatiller" diledi.

Başer'in öğretmen olan kardeşi, sosyal medyada tepki çeken "aşılıyım" yazan maske reklamını paylaşarak AKP zihniyetine sert sözlerle yüklendi.

Başer, söz konusu reklamı "rezillik" olarak değerlendirdi ve şu sözleri söyledi:

"Bu rezilliği reklam diye paylaşan zihniyet öğretmeni aşılamaz okulu da açmaz! İyi tatiller Türkiye."

yasin-baser.jpg

NE OLMUŞTU?

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun 'turistin görebileceği herkesi aşılayacağız' açıklaması akıllarda kalmaya ve tartışılmaya devam ederken Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 'Go Türkiye' isimli seyahat rehberi platformunun turistler için hazırladığı reklam filmi sosyal medya gündemine bomba gibi düştü.

Kısa sürede pek çok kullanıcı tarafından paylaşılan videoya çok sayıda yorum yapıldı. Turizm çalışanlarının bu ifade üzerinden aşağılandığını iddia eden sosyal medya kullanıcıları "Turizm personelimizin aşıları tam" şeklinde yorumlarda bulundu.

Platformun Twitter hesabından paylaşılan videonun üstüne İngilizce olarak “Temizlenmiş tatil köyleri ve aşılanmış personel! Biz buna turizm için çifte güvenlik diyoruz” notu düşülürken videoda görünen tüm sektör çalışanlarının yüzündeki maskede 'Aşılandım' ibaresi yer alıyor.

Geçen sene milyonlarca turistin Türkiye’nin ‘keyfini çıkardığı’ aktarılan videoda, “Bu yaz bütün çalışanları aşılattık” deniyor.

GELEN TEPKİLER ÜZERİNE VİDEO KALDIRILDI

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından paylaşılan video başta İYİ Parti lideri Meral Akşener olmak üzere çok sayıda isimden sert tepkilerle karşılaşınca sadece iki saat içerisinde yayından kaldırıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar