AKP'li Nebi Hatipoğlu'nun öldürdüğü hayvanlarla fotoğrafları ortaya çıktı

AKP'li Nebi Hatipoğlu'nun öldürdüğü hayvanlarla fotoğrafları ortaya çıktı
İYİ Parti'den istifa edip AKP'ye katılan ve Cumhur İttifakı'nın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Nebi Hatipoğlu'nun, avlandığı hayvanların yanında verdiği pozlar gün yüzüne çıktı.

Nebi Hatipoğlu, 5 Mart'ta projelerini tanıttığı lansman toplantısında, "Modern Hayvan Bakımevi ve Pati Kulübü" adını verdiği sosyal projesini de kamuoyuyla paylaşmıştı.

Hatipoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Pati Kulübü ile can dostlarımıza modern bir bakımevi sağlayacağız. Kısırlaştırma ve her türlü bakımlarını belediyemizce üstleneceğiz. Satın alma yerine sahiplen anlayışıyla bakımevlerimizi halkımıza açacağız. Yönetimimizde hızlı bir şekilde kurulacak parti kulüpleriyle kentimizdeki sokak köpeği problemini tamamen ortadan kaldıracağız. Can dostlarımızı umutsuz ve çamur içinde hapsetmeyeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

İstikbal gazetesinden Özge Zaim'in haberine göre; tanıtımın üzerinden 5 gün geçtikten sonra Hatipoğlu'nun geyik ve yaban domuzu avladığı fotoğraflar gün yüzüne çıktı.

Bir ormanda ölü bir geyiğin ve ölü domuzun arkasında verdiği pozlarla gülümsediği görülen Hatipoğlu’nun parmak işaretiyle de ölü hayvanları işaret ettiği görüldü.

h1.jpg

h2.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar