AKP Konya İl Başkanı'ndan kızdıran açıklama: Çok zenginleştik

AKP Konya İl Başkanı'ndan kızdıran açıklama: Çok zenginleştik
AKP'li siyasetçilerin tepki çeken açıklamalarına bir yenisi daha eklendi. AKP'nin Konya İl Başkanı Hasan Angı, kışın domates yediği için vatandaşın zenginleştiğini savundu. Angı, ''Domates yemezdik ya turşu yerdik, çok zenginleştik açık söyleyeyim'' dedi.

AKP'Lİ BAŞKANDAN KIZDIRAN AÇIKLAMA: ÇOK ZENGİNLEŞTİK!

Pazarda görülen fahiş fiyatlar ve enflasyon ile zor duruma düşen AKP''li siyasetçilerden tuhaf açıklamalar gelmeye devam ediyor. Konya''da partililere seslenen AKP''li İl Başkanı Hasan Angı, pazardaki fiyatları mevsimsel olarak değerlendirdi. 

Türkiye''deki hayat pahalılığı ve temel gıdaya erişimdeki sorunlara değinen Angı, "Yeter ki üretelim. Bu, arpa buğday da olsa, sebze meyve de olsa. Bakın seradaki meyve üzerinden, ''marketlerdeki domates patlıcan, 30 lira oldu'' diye dayak yiyoruz." ifadelerini kullandı.

''''KIŞIN SALATA YEMEZDİK, ÇOK ZENGİNLEŞTİK''''

Angı sözlerine şöyle devam etti: "Bir taraftan da düşündüğümüz zaman kışın salatalık domates yemezdik ya turşu yerdik, çok zenginleştik açık söyleyeyim, ondan sonra yok domatesin tanesi 5 lira. Bre mübarek haziranda çıkınca kendi toprağımızda bunu yemek lazım. Ha ihtiyaç varsa, paran da varsa, git al 30''a değil, 40''a ye, buna kimse bir şey demez. Serada da üretim yapmak kolay mı, hele çetin kış şartları; insanlar ısıtmak zorunda kaldı, hasar gören, çökenler oldu, şu oldu, bu oldu."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar