AKP’li Cora ile Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın Twitter üzerinden tartıştı

AKP’li Cora ile Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın Twitter üzerinden tartıştı
AKP Trabzon Milletvekili Salih Cora, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının kesilmiş halini paylaşmasına cevap veren Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın arasında Twitter üzerinden tartışma başladı.

AKP Trabzon Milletvekili Salih Cora, Twitter hesabından Kemal Kılıçdaroğlu''nun dün Habertürk Televizyonu''ndaki konuşmasından bir kesiti paylaşarak "Uyuşturucu baronlarının parasını ‘temiz para’ diye ülkemize getireceğini taahhüt eden adamın adıdır Kılıçdaroğlu" ifadelerini kullandı. Cora''nın paylaşımına cevap veren Nevzat Aydın, "Sayın milletvekilim bütün gün AKP hesaplarını ve hatta trollerini retweetlemekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Merak ettiğim ve bilmediğim için soruyorum Trabzon için ne yapıyorsunuz?" diye sordu

Aydın''ın sorusuna yanıt veren Cora ise "Sayın Başkanım, ben siyasetçiyim. Muhalefeti eleştirmem-iş insanı olarak-sizleri değil, rakiplerimizi rahatsız etsin. Bizi takip etmediğiniz için şehrimiz için ne yaptığımızı bilme imkanınız yoktur. Sadece bu dönem; Akyazı Stadı, Trabzon Üniversitesi, Kanuni Bulvarı, Yeni Zigana yolu..." dedi. Aydın ise"Mesajlar yağıyor da sayın vekilim. Zigana Tüneli’nin mimarının Gümüşhane Eski Milletvekili Kemalettin Aydın olduğu; Trabzon Üniversitesi’nin ise, sıfırdan kurulan yeni bir üniversite olmadığı. KTÜ’nün Söğütlü’deki Eğitim Fakültesi Kampüsüne sadece Trabzon Üniversitesi tabelası asıldığı söyleniyor" cevabında bulundu.

"Salih Bey ben sizin Alpay Özalan’dan farkınız vardır diye umuyordum" diyen "Son günlerde beş para etmeyen trolleri bile retweetler oldunuz. Trabzon Üniversitesi’ni hiç duymadım ancak Akyazı Stadı için ne yaptığınızı merak ettim doğrusu" dedi.

Salih Cora ise bu sözlere yanıt vermedi

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar