AKP’li belediyenin işten çıkardığı öğretmen intihar etti!

AKP’li belediyenin işten çıkardığı öğretmen intihar etti!
AKP’li Üsküdar Belediyesi’nin sebepsiz yere görevinden aldığı işçilerden biri olan 32 yaşındaki Recep Kılıçarslan, yaşadığı zorluklara dayanamayarak intihar etti.

İstanbul’da geçen yıl 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Üsküdar Belediyesi‘ni Hilmi Türkmen AKP'den tekrar aday olarak ikinci kez Belediye Başkanı seçildi. Son zamanlarda birçok işçiyi görevinden alan belediyenin işten çıkarma kıyımına karşı eylemler düzenlendi.

İşine son verilenlerden biri olan Recep Kılıçarslan, yaşadığı zorluklara dayanamayarak intihar etti.

recep-kilicarslan1.jpg

Belediyeye bağlı Bilgi Evleri‘nde görev yapan öğretmen 32 yaşındaki Kılıçarslan’ın mesai arkadaşları yaşanan olaya tepki gösterdi. Evli ve yedi yaşında bir çocuk babası olan genç öğretmenin mesai arkadaşlarından Şeyma Çelik,  sosyal medya hesabından şu satırları paylaştı:

DAYANAMIYORUM DEMİŞTİ

“Recep Kılıçarslan hakkın rahmetine kavuşmuştur. Rabbim ailesine sabır versin. Mekanın cennet olsun. Böyle gitmemeliydin be Recep Hocam. Sebep olanlar nasıl hesap verecek? Sitemim büyük. Kocaman bir aile yıkıldı. Minik bir erkek çocuğu yetim kaldı. Çaresizce .Böyle olmamalıydı Recep Hocam. Nasıl vicdanları rahat mı? Neden korkayım, kimsiniz ? Susmam! Korkmam yazarım. Yüreğim, çok kısa hayat. Böyle kolay değil, bedeli olmalı. Uyuyamıyorum, merhamet duygusunu kaybetmiş insanlara asla haklı çıkamazsın. İki hafta önce görüştüğümde ‘dayanamıyorum’ deyişi kulaklarımda, çıldırıyorum.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar